Fel

Találkozz a sárkányokkal a Danubius Családi Zöld Napon!

danubius5-4-300x180

Találkozz a sárkányokkal a Danubius Családi Zöld Napon!

Idén a Magyar Természet Napján, május 22-én a hívja a családokat a zöldbe a Danubius Hotels Group az immár ötödik éve rendszeresen megrendezett Danubius Családi Zöld Napra.

pixel

pixel
pixel

pixel
danubius5-1

A fenntartható, felelősségteljes, környezetbarát zöld szállodai kultúra kialakításában élenjáró szállodavállalat örömmel csatlakozott a három hazai legnagyobb civil szervezet – a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Magyar Természetvédők Szövetsége és a WWF Magyarország –  kezdeményezésére 2015-ben létrejött jeles naphoz. A Magyar Természet Napja mindannyiunk közös ünnepe, amely a hazai természeti értékeink fontosságára, védelmére és tiszteletére hívja fel a figyelmet.

 

danubius5-2

Élj környezettudatosan, pihenj a zöldben!
A Danubius Családi Zöld Nap 2016. május 22-én, vasárnap a Feneketlen-tó gyönyörű környezetébe invitálja a családokat. A korábbi évek legnépszerűbb aktivitásai – környezettudatos játszóház, kisállat bemutatók, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, arborétum séta mellett idén is kerülnek újdonságok a Zöld nap programjába. Főszerepet kapnak a Danubius Bubbles Club sárkányai és a mókás történetükből nemrég megjelent meséskönyv, a Sárkánykalandok 1. – A bükfürdői kalamajka is. A Budai Parkszínpadon Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes vidám sárkányos dalokkal szórakoztatja a család apraját-nagyját, majd a mesesátorban megpihenve bele is hallgathatunk a sárkánykalandokba, sőt óriás buborékokat is fújhatunk mindannyiunk örömére.

 

danubius5-3
Kihagyhatatlan játékos erőpróbát kínál a Magyar Olimpiai Bizottság „ 5 próba Rióba” programja. A népszerű arcfestés és csillám tetkó ragasztás mellett a Hilton Budapest standján a kíváncsiak megtanulhatják Dany, a „zöld” sárkány közreműködésével, hogyan lehet egy kidobásra ítélt tisztító flakont praktikus telefontartóvá változtatni, üdítős dobozokból süteményformákat varázsolni, PET palackokból madáretetőt készíteni. A zöld szemléletformálást a fogyasztói szokások veszélyeiről összeállított „Tükörben a világ” kiállítás szolgálja majd, míg a Klímamentő tábla a globális felmelegedést szemlélteti.

A Hotel Palatinus standján bemutatkozik a pécsi régió:  Sziber Judit nagymamája és saját, egyedi receptjei alapján készíti a „Mennyei rétes”-eket, az ország legdélebbi domboldalain megtermett, különleges minőségű alapanyagokból. Hudson Szandra bio minősített alapanyagokból, tartósítószerek nélkül, kimondottan érzékeny bőrű babák és mamák számára alakította ki natúr kozmetikum családját, a „Natura con te” márkát. Szipl Mara bio babajátékai nem csak elbűvölően bájosak, de a természetes alapanyagokat is maga festi, saját gyűjtésű növények felhasználásával. Az „Endremek” szörpök vadon termő gyógynövényekből készülnek, cukormentes változatban is, elképesztő választékban, igazán szemet, szívet gyönyörködtető kiszerelésben. Egészen biztos, hogy ilyen különlegességeket még nem kóstoltak!

A Danubius Családi Zöld nap május 22-én, 10.00 – 17.00 óra között ingyenesen látogatható.
A részletes programról az alábbi linken tájékozódhatnak:

http://www.danubiushotels.hu/danubius-ajanlo/danubius-csaladi-zold-nap

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása