Fel

Tornázz Béres Alexandrával – Bűvös Mesetorna

beresalexandra

Tornázz Béres Alexandrával – Bűvös Mesetorna

 

Nagy sikert aratott az idén megjelent,  nyolcvan oldalas, színes, gazdagon illusztrált Bűvös Mesetorna. A „2 az 1-ben” típusú kiadvány nem csak mesekönyv, de magában foglal egy önmagában is teljes értékű DVD-t,  a gyakorlatokról szakmai leírást, valamint  interaktív meséket is, melyeket Kálloy Molnár Péter színművész ad elő. 

pixel

Célja, hogy felhívja a gyerekek és szüleik figyelmét a mozgás fontosságára, egyben közös játékra sarkallja az egész családot. A kiadvány vidám, zenés – mesés, interaktív formában ösztönöz az egészséges életre.

bm2

Béres Alexandra komoly szakmai tapasztalattal állította össze a történetek során „eljátszandó” gyakorlatokat, melyek nagyobb  egységeket (bemelegítés, állóképesség, egyensúlyérzék stb.) ölelnek át és a zenével karöltve a megfelelő tempóban kerülnek begyakorlásra és bemutatásra.

 

pixel

bm

 

 

A közreműködők mind a szakmájukat magas szinten művelő ismert előadók, színészek, zenészek. (Béres Alexandra, Alma Együttes, Kálloy Molnár Péter, Ganxsta Zolee, Kőhalmi Ferenc- bűvész)

A kiadvány varázsát, hangulatát és báját a vadnyugati környezet adja, a  vidám animáció és a rengeteg gyerekszereplő. A könyv grafikáját a gyerekek körében egyre népszerűbb Radnóti Blanka készítette.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása