Fel

Tudáspróba az Okos Dobozzal

kinizsi5

Tudáspróba az Okos Dobozzal

 

Itt a nyári szünet, amikor a sok-sok pihenés és játék mellett, érdemes egy kis időt a gyakorlásra is szánni. Ebben nyújt segítséget az Okos Doboz, ahol most egy játékra invitálunk benneteket! Gyertek és oldjátok meg a feladatokat, értékes nyeremények, s természetesen Okos Doboz előfizetés is vár rátok!

 
  od-kinizsi3

 

Három heti gyakorlás

Az Okos Doboz új játékot hirdet, ahol három héten keresztül egy nyereményjáték keretében játszhatsz, okosodhatsz. Nincs más dolgod, mint kattintani az Okos Doboz oldalra – www.okosdoboz.hu – és az ott megjelenő Tudáspróbát végigjátszani. Ahhoz, hogy a játékban elindulhass legalább 90-100%-os eredménnyel kell megoldanod a feladatokat. Ha nem sikerül elsőre, ne csüggedj, többször is próbálkozhatsz.

Egy regisztrált felhasználó a sikeres tudáspróba elvégzésekor csak egyszer kerül be a sorsolásba, függetlenül attól, hogy hányszor végezte el sikeresen a tesztet.

 

od-kinizsi1

Nyereménysorsolás

A játék 2015. július 30-ig tart

A sorsolás: 2015. július 31-én.

Nyeremények:

A sikeres tudáspróbát teljesítők között 5 db Egyszervolt – Okos Doboz nyereménycsomagot sorsolunk ki, mely a következőket tartalmazza:

  • 1 db családi belépő a Nagyvázsonyi Vár – Lovagi tornájára
  • 1 db Okos Doboz  1 éves jogosultság az 1-4. évfolyamra

 

od-kinizsi1

A nagyvázsonyi Kinizsi-várban rendezik meg minden év nyarán, július 1-jétől augusztus 20-ig, naponta 11h-15h között, azt az interaktív programot, amely gyermekek és felnőttek részére is maradandó élményt nyújt, sajátos hangulatot ígér. Mindenki részese lehet a reneszánszkori várjátékoknak, amely ígér korabeli színdarabot, bajvívást, reneszánsz éneket és megannyi izgalmat!

http://www.programturizmus.hu/ajanlat-lovagi-tornak.html

 

Hajrá! Jó tanulást és sikeres játékot kívánunk! 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása