Fel

Új Pindúr Pandúrok játéksorozat

pindur2

Új Pindúr Pandúrok játéksorozat

 

Játéksorozat gyártásával bízta meg a Cartoon Network a globális Spin Mastert. A licencszerződés termékei 2016-ban jelennek meg a világ játéküzleteiben.

 

pixel

pixel

pindur5

A Cartoon Network bejelentette, hogy megbízta a Spin Mastert a várva-várt, új Pindúr Pandúrok franchise termékek gyártásával. Az egyezség révén, amely tovább erősíti a két cég amúgy is átfogó üzleti kapcsolatát, a játékgyártó jogot szerzett a Pindúr Pandúrok termékpaletta elkészítésére, amelyben plüssök, játékfigurák, játékkészletek, babák, jelmezek, elektronikus játékok, távirányítású játékok és egyéb, még be nem jelentett termékek szerepelnek majd. Az első darabok megjelenése 2016 őszén várható.

 

pindur4

“A Spin Master megtestesíti azt a minőséget, amelyet a termékeinkben látni szeretnénk, ezért választottuk őket partnerül a Pindúr Pandúrok licenc programban” nyilatkozta Pete Yoder, a Cartoon Network Enterprises Észak-Amerikai elnöke. “Az eddigi közös munkáink során volt alkalmunk megtapasztalni, hogy termékeiket a legmagasabb szintű innovációval és elhivatottsággal készítik. Biztosak vagyunk abban, hogy a Pindúr Pandúrok játékcsaládnak rengeteg rajongója lesz, akik elkísérik Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát esténkénti világmegmentő körútjukon.”

 

pindur1

“A 2008-as díjnyertes Bakugan játékokat követően, a Pindúr Pandúrok franchise jogainak megszerzésével a Spin Master tovább erősítette stratégiai együttműködését a Cartoon Networkkel. A Pindúr Pandúros játékokkal még  több örömteli percet szeretnénk szerezni vásárlóinknak.” nyilatkozta Craig Simms, a Spin Master Global Licensing divíziójának alelnöke.

 

A legújabb, Cartoon Network Studios által gyártott Pindúr Pandúrok sorozat és a hozzá kötődő globális licencprogramnak köszönhetően a rajongók új generációja ismerheti meg az animációs szórakoztatóipar egyik legnépszerűbb és legrégibb szereplőjét. Az eredeti, Craig McCracken által készített sorozat 78 epizódja öt jelölés mellett két Emmy®-díjat, valamint számtalan egyéb animációs díjat nyert. A sorozat tizedik évfordulójára alkalmából, 2003-ban egy játékfilm készült, emellett egy újraálmodott számítógépes animációval készített különkiadás is napvilágot látott 2014-ben a Cartoon Networkön, amelyben Ringo Starr is szerepet kapott. A Pindúr Pandúrok licenc program a Cartoon Network történetének legerősebb franchise termékcsaládját eredményezte, amely indulása óta 2,5 milliárd dolláros bevételt hozott, és népszerűsége mind a játékpiacon, mind a világ divatmárka gyártó cégei körében töretlen.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása