Fel

Új Tom és Jerry-részek és barátsághónap a Boomerangon

image010

Új Tom és Jerry-részek és barátsághónap a Boomerangon

Új Tom és Jerry részek érkeznek a Cartoon Network-re! 

Már hosszú évek óta a Boomerang adja a Warner-rajzfilmkönyvtár zászlóshajó franchise-ai, a Scooby-Doo, a Bolondos dallamok és a Tom és Jerry országos premierjeit. Idén sincs ez másképp: március 1-jétől mindennap 16:00-kor mutatkoznak be A Tom és Jerry-show 5. évadának új epizódjai. A Tom és Jerry-show áprilisban először a Cartoon Networkön is látható lesz az első évadtól kezdve, csatornapremierként. Emellett idén debütál a Warner nagyszabású produkciója, az élőszereplős-animációs Tom és Jerry-mozifilm is.

A Cartoon Network és a Boomerang premierekkel és a legnépszerűbb animációs sorozatokból készült összeállításokkal várja a nézőket a tavasz első hónapjában, ami csupán a kezdetét jelenti a sorozat-és évadpremierekben bővelkedő 2021-nek. A WarnerMedia gyermek & családi csatornái több száz órás új, saját gyártású és vásárolt tartalmat tartogatnak ezévben  az óvodások, a 6-11 éves gyermekek és a családok számára, akik ennek köszönhetően minden eddiginél izgalmasabb és sokszínűbb év elé nézhetnek.

 Március 20-ától hétvégénként déltől a Boomerang barátsághónapot tart, amelynek főszereplője a közkedvelt brit nevettető, Mr. Bean és legjobb barátja, Teddy mackó. Legyenek bárhol, csináljanak bármit, ők minden körülmények között remekül szórakoznak, és mindig számíthatnak egymásra!

A gyerekek és szüleik is számíthatnak a Cartoon Networkre és a Boomerangra, ha családi szórakozásra vágynak – nemcsak márciusban, hanem egész 2021-ben!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása