Fel

Tavaszi rajzfilmözön a Cartoon Network és a Boomerang csatornán

image008

Tavaszi rajzfilmözön a Cartoon Network és a Boomerang csatornán

A Cartoon Network és a Boomerang premierekkel és a legnépszerűbb animációs sorozatokból készült összeállításokkal várja a nézőket a tavasz első hónapjában, ami csupán a kezdetét jelenti a sorozat-és évadpremierekben bővelkedő 2021-nek. A WarnerMedia gyermek & családi csatornái több száz órás új, saját gyártású és vásárolt tartalmat tartogatnak ezévben  az óvodások, a 6-11 éves gyermekek és a családok számára, akik ennek köszönhetően minden eddiginél izgalmasabb és sokszínűbb év elé nézhetnek.

Újdonságokkal vegyített Gumball-hónap a Cartoon Network csatornán

A hazánkban lassan 30 éve sugárzó Cartoon Network a márciust legsikeresebb európai produkciójának, a rengeteg helyzetkomikummal fűszerezett Gumball csodálatos világának szenteli, amely közel sem ért véget a hatodik évaddal. A tavaly bemutatott Darwin évkönyve után idén is vadonatúj minisorozatot kap a széria; március 1-jétől mindennap 14:55-kor érkeznek Gumball krónikái, amelyben a legemlékezetesebb jelenetek felidézése mellett vadonatúj történeteket is szép számmal láthatunk. A Gumball krónikái egyik epizódjából megtudhatjuk, milyen átok sújtja Elmore városát, egy másik részben a családfő, Richard baja gyűlik meg a rendőrséggel, Anais, Gumball húga pedig felkutatja a Watterson-családfát. És ha ez nem lenne elég, a WarnerMedia februárban bejelentette, hogy Gumball hamarosan egész estés filmet kap.

A Cartoon Network európai rajzfilmgyártása nem ért véget a Gumball-lal, a sikersorozat megálmodói új rajzfilmet készítettek: már nem kell sokat várni az Elliott, a földlakó című alkotásra, amely a világpremier után nem sokkal – még idén tavasszal – Magyarországra is érkezik.

A márciusi kínálatot színesíti az Utazás a Vadócok földjén című maraton, amelyben Craig és barátai: Kelsey és JP kalandoznak a házaik melletti erdőben. A három vadóc jól ismeri már az erdőt, de mindig akadnak feltérképezésre váró területek. Március 6-ától hétvégenként 11:20-tól vág neki a trió a kertvárosi vadonnak.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása