Fel

Varázslatos titkokkal várnak a Télapó manói a Csodák Palotájában!

csopa1

Varázslatos titkokkal várnak a Télapó manói a Csodák Palotájában!

A Csodák Palotája Camponában advent vasárnaponként Télapó Műhelytitkaiba leshetünk be. A Csopa manók elárulják, mitől repül a Télapó szánja vagy, hogy hogyan csináljunk havat, hogy biztosan fehér hópelyhek kíséretében érkezzen a Nagyszakállú. Advent minden vasárnapján 11 órától várják a kicsiket és nagyokat, jókat és rosszcsontokat is „Télapó műhelytitkai” című előadásunkra.

 

pixel

csopa2pixel

A Csodák Palotájában egész évben csodákkal várja látogatóit, advent időszakában azonban különleges kísérletbemutatóval készülnek.

 

A tudományos mesejáték mellett a hatalmas játéktérben több, mint 100 izgalmas felfedezésre váró játék eszköz várja a család minden tagját. Kiállított játékok mindegyike egy-egy természettudományos törvényszerűséget mutat be, melyet nemcsak hogy szabad, de kifejezetten ajánlott is megfogni, kipróbálni. Az Öveges termi bemutatók alkalmával gyakran a nézők közül választják ki a segítőiket, így látogatók maguk is részesei lehetnek a Fizika csodáinak! A látványos kísérletek pedig nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is ámulatba ejtik, hiszen a játék és a tudomány szeretete kortalan.

 

Télapó Műhelytitkai- tudományos mesejáték

 

december 11. vasárnap 11. óra

december 18. vasárnap 11. óra

 

Helyszín: Csodák Palotája Campona- Öveges terem

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Korosztály: 3-99 év

 

Télapó műhelytitkai előadások nem felárasak, Csopa belépőjeggyel látogathatók!

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása