Fel

Windows 8.1-en az Egyszervolt.hu applikációi

win1

Windows 8.1-en az Egyszervolt.hu applikációi


Megérkezett az új Windows operációs rendszer 8.1-es verziója, ahol az Egyszervolt.hu válogatását is megtalálhatod. Az Egyszervolt.hu weboldalról ismert tartalmak közül most válogatást találtoka Versek, Mesékés Animációk rovatunkból, amelyek mind- mind jelentős gyöngyszemei a magyar irodalomnak.

 

win5

Új rendszer

A Windows új rendszere a régi ismerős mappákra és ikonokra épül. Mégis sokkal jobb: új feladatkezelője van, és korszerűbb a fájlkezelése. Egyetlen kattintással bármikor visszaválthat az asztalra vagy a kezdőképernyőre. Az applikációk között pedig már az Egyszervolt.hu gyerekeknek szóló tartalmai is megtalálhatók.

 

win2

Egyéni és biztonságos

Miért jó egy applikáció? Mitől biztonságos? A szülőknek fontos, hogy gyermeke biztonságosan használja a számítógépet, s valóban olyan tartalmat kapjon, lásson, amely értéket képvisel. Ebben segít az Egyszervolt.hu, mely az ismert magas színvonalon kínál tartalmakat a Windowsnak.

A Versek közül tizennégyet találhattok az új rendszerben, a Dalok közül 10-et, az Animációkból pedig 17 kisfilmet nézhettek meg.

A Mese.tv minden kisgyermekes család számára ismerős, akik rendszeresen barangolnak az interneten. Az egyedülálló mese.tv-t, a Windows rendszerén is megtalálhatják már a gyerekek.  Szerkesztési elvünk, hogy a gyerekeknek valóban értékes tartalmakat nyújtsunk, melyek épülésükre, szórakoztatásukra szolgál. Rendkívül fontosnak tartjuk azt is, hogy biztonságosan használják az internetet. Az oldalon nem jelennek meg véletlenszerű videó ajánlók, így nem fordulhat elő, hogy felnőtteknek szóló tartalom kerüljön a képernyőre.

A mese.tv oldalt bátran nevezhetjük gyerekbarát oldalnak, ahová a szülők nyugodtan leültethetik gyerekeiket tévézni.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása