Fel

9 ötlet még az iskolakezdés előtt, amit feltétlenül ki kell próbálnod!

1b7e248b-b6b7-4b17-ae61-b32b74f09545

9 ötlet még az iskolakezdés előtt, amit feltétlenül ki kell próbálnod!

 

Még két hét van hátra a nyári szünetből, és akkor újra elindul a mókuskerék. Be kell osztanod a z idődet, leckét kell írnod. És nem marad semmire sem időd. Lelkiekben már felkészültetek erre?  Itt van pár ötlet, hogy hogyan használd ki a maradék szabadidődet, és ne azon keseregj, hogy „Már csak két hét van hátra! Én erre nem vagyok felkészülve!”

 

Ne úgy teljen az utolsó tizennégy napod, hogy számolod a perceket, az órákat és a napokat, hogy milyen gyorsan mennek el és, hogy te még mindig nem csináltál semmit.

pixel

pixelnyaron3

  1. Menj  a konyhába és csinálj magadnak egy finom forró csokit! Nem kell ennél jobb napindító. A csoki boldogsághormonokat termel a szervezetedben, így máris egy nagy mosollyal indíthatod a napodat!

 

  1. Gondolj vissza június utolsó hetére. Megfogadtál valamit magadnak, hogy mit fogsz csinálni a nyáron? Ha igen, és még ebből semmit sem teljesítettél, akkor itt a remek idő! Máris nem unatkozol!

 

nyaron1

  1. Ha esetleg nem fogadtál meg magadnak semmit júniusban, akkor ülj le. Csukd be a szemed. Gondold végig, hogy mit tudnál csinálni, ami a hasznodra is válik. Ami először az eszedbe jut, azt csináld meg!

 

  1. Van olyan film, vagy könyv, aminek nagyon régóta halasztod a megnézését, vagy elolvasását? Az is egy jó időtöltés lehet, hogy ezt nem halasztgatod tovább.

 

nyaron7

  1. Óriási kupi van a szobádban? Nehéz nekiveselkedni, hogy rendet rakj, de hidd el, hogy mikor már elkezdted pik-pakk bele fogsz jönni. És ki tudja milyen kincsekre bukkanhatsz?

 

nyaron4

  1. Menj el a barátaiddal egy olyan helyre, ahol még nem voltatok. Fedezzetek fel egy új helyet! Legyetek spontánok.

 

  1. Megtartottad a mozijegyeidet, a belépőidet, a karszalagjaidat? Készíts belőlük egy montázst! Így megmarad a nyári események emléke hosszú távon is.

 

nyaron2

  1. Csinálj valami őrültséget! (Persze az ízlés határain belül.) Hiszen mindenki szeret egy kicsit megőrülni…

 

nyaron5

  1. Írd össze, hogy miket csináltál eddig a nyáron. Még a legjelentéktelenebb dolgokat is írd bele, hogy minél hosszabb legyen a lista. És ha bármikor úgy érzed, hogy rövid volt a nyár, akkor nézd meg a felsorolást, hogy mennyi mindent csináltál. És még nincs vége! Hiszen MÉG két teljes heted van, hogy kiélvezd ezt a nyarat!

 

Jó szórakozást! És ezek után nehogy unatkozni merj!

 

PA

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása