Fel

20 éves a Sonnentherme!

sonne5

20 éves a Sonnentherme!

 

Jubileum, jubileumi hetek, jubileumi nyereményjáték! 2014. április 22. és július 29-e között minden a lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdő 20 éves jubileuma körül forog. Sunny Bunny-val, a kabalával és sok programkülönlegességgel ünneplik a legkisebbek Ausztria legnagyobb szülinapját. A nagyok is örülhetnek: a nagy jubileumi nyereményjátékban egy év családi boldogság vár gazdára, 25.000 euró értékben.

sonne2

„Sok minden változott az elmúlt 20 évben, de célunk mindvégig ugyanaz: öröm a gyermekek szemében – több, mint 4.5 millió boldog gyermek-szempár volt csak az elmúlt 20 évben, a majdnem 7 millió vendégből. Ez a legszebb hajtóerő számunkra. Ezért is állnak a legkisebbek a Sonnentherme jubileumi programmjaiban is a középpontban“, mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme élményfürdő igazgatója.

sonne4

Buli, buli, buli!

Már korán reggel vidám bulis fényképeket készíthetnek a gyerkőcök Sunny Bunny-val. Majd ezután Sunny Bunny szülinapi táncával hangolódhatnak az ország legnagyobb gyerek szülinapi zsúrjára, melyet minden nap megünneplünk. A szülinapi játékok, barkácskalandok és a vonatozás Csodaroszgába kívül, sok további különlegesség várja a kicsiket, többek között több, mint 800 méternyi csúszdaélmény Ausztria leghosszabb vízicsúszdáin.

sonne3

Szerencsére fel!

A jubileumi nyereményjátékon sok-sok ajándékot sorsolnak ki. Köztük: a fődíjat 25.000 euró értékben: egy Kika berendezési utalványt, egy Citroen családi autót, üzemanyag költséggel, egy családi nyaralást a Hotel Sonnenpark-ba, valamint egy éves Waldquelle üdítő készletet. A további nyereményekért is megéri játszani: összesen 10 családi nyaralás a Hotel Sonnenpark-ba és 50 családi belépő a Sonnentherme élményfürdőbe.

További információkat talál a Sonnentherme 20 éves jubileumához kapcsolódóan a www.sonnentherme.at/hu oldalon.

sonne1

Kérdése esetén szívesen állunk rendelkezésére: Sonnentherme BetriebsgesmbH – Sonnentherme Kapcsolat: Timea Mersich-Lakotar A-7361 Lutzmannsburg │ Thermengelände 1Tel: +43-(0)2615-87171-2223 │ Fax: DW -20E-Mail: t.mersich@sonnentherme.at │ www.sonnentherme.at

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása