Fel

24 adventi mese karácsonyra

adventi könyv

24 adventi mese karácsonyra

 

Készíthetünk saját adventi naptárt, vagy akár a bolti csokissal is várhatjuk az ünnepet. De mi lenne, ha idén mesékkel készülődnénk? 24 Adventi mesével és legendával?

pixel

pixel

24 ünnepváró történet a világ minden tájáról

Bajzáth Mária neve sokaknak ismerős lehet. Népmeseválogatásaiból sorban jelennek meg a könyvek, de most télre újat, különlegeset tett elénk. Amelyet akár még ajándékba is adhatunk. Olyan meséket, legendákat válogatott össze, amelyek témájukban az ünnephez kötődnek. Van közöttük eszkimó, orosz, ukrán vagy épp perzsa történet is, de megtalálható benne Szent Miklós legendája is.

 

konyvb1latvany

 

Segíts könyvvel

A könyv másik fontossága, hogy nemcsak magunknak szerezhetünk vele örömet, hanem megvásárlásával támogathatjuk azt a 21 ezer gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyereket, akik különböző okok miatt nem a szüleikkel élnek. A Meseközpont Alapítvány – mely a könyvet idén megjelentette, azzal a céllal hozta létre az alapítványt, hogy ezeket a gyerekeket segítse. Segíts, hogy ezeknek a gyerekeknek is szép karácsonyuk legyen!

Reméljük, hogy a huszonnégy történet mindenkinek örömet szerez, és az ünnepváró napokon lehetőséget teremt meghitt, összebújós pillanatokra, és egy olyan különleges ajándékozásra, amelyben az is kap, aki ad, és az is ad, aki kap. Mesélni és mesét hallgatni mindenkinek öröm és ünnep, a mese kicsinek-nagynak életre szóló ajándék.

 

adventikonyv1

A könyv minden bevétele a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket támogatja!

A könyv ára 4800 Ft.

http://mesekozpont.hu/

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása