Fel

3 új kártyajáték nyárra

pagony-logo

3 új kártyajáték nyárra

Új kártyákkal bővült a Pagony-játékok sora

A Pagony Kiadó a könyveken kívül a társasjátékokra, a minőségi együtt töltött időre is nagy hangsúlyt fektet, ezért most három izgalmas és szórakoztató játékot ajánl a gyerekeknek. A Góóól! kártyának ott a helye az összes focirajongó család polcán, a Betűző a betűk könnyebb elsajátításában és az olvasás gyakorlásában segít, a Bújócska pedig több készséget fejleszt egyszerre. A közös családi szórakozás, az együtt töltött idő, a barátokkal való játék élménye nélkülözhetetlen a gyerekek mindennapjaiban. Ám a játék akkor a legjobb, ha közben valami pluszt is ad – a Pagony kártyajátékaival a kicsik és a nagyok szórakozhatnak és játszva tanulhatnak a nyári szünetben is.

pixel

pixel

pagony-kartya1

Góóól!

Kártyajáték 5-10 éveseknek

 

Az Európa Bajnokság nélkülözhetetlen kelléke az izgalmas családi kártyajáték, mellyel akár háromféle játékot is játszhatnak a nagyóvodás, kisiskolás korú gyerekek. Az első játékban meg kell szabadulni az összes lapunktól, az nyer, aki ügyesebben cselezi ki a másikat, és hamarabb fogynak el a focisták a kezéből, a másodikban az lesz a nyerő, aki faarccal tud blöffölni arról, hogy milyen játékost tett lefordítva a paklira, míg a harmadik játékváltozatban kipróbálhatjuk, mennyire gyors a kezünk és vág az eszünk. Minden fociimádó család számára kötelező darab!

Baranyai (b) András, a Focisták kézikönyvének illusztrátora most is szórakoztató, igazán focis rajzokkal teszi felejthetetlenné a közös játék élményét. Ezen kívül a legfocisabb rajongók mindenképp szerezzék be gyűjteményükbe a Focista leszek! című képes könyvünket.

 

pagony-kartya3

Betűző

Kártyajáték 7-10 éveseknek

 

A Pagonnyal játék a tanulás! A nyári szünetben sem feledkezünk meg a kisiskolásokról, ezzel a könnyed, szórakoztató és hasznos játékkal a gyerekek a szavak betűkre bontását és újra összerakását gyakorolják. A kártyához négyféle játékváltozat tartozik, melyek során a gyerekek közös betűkészletből próbálnak minél többféle szót adott idő alatt alkotni, avagy mindenki a saját betűkészletéből alkot és tesz le szavakat, de a másik szavait is kiegészítheti. Egy-egy betű helyettesítésével más értelmes szavakat, illetve kifejezéseket hozhatunk létre a harmadik játékváltozatban. A Betűző segít a szótagolás könnyű elsajátításában, gyakoroltatja az olvasást és a helyesírást, valamint bővíti az alsó tagozatosok szókincsét. Kötelező agytorna a család minden tagja számára!

A kártyajáték a népszerű Most én olvasok! sorozat Tökmagok-köteteihez kapcsolódóan jelent meg, mely az olvasás gyakorlását teszi könnyebbé a kicsiknek. A játék a könyvvel kiegészítve úgy fejleszti a gyerekek készségeit, hogy közben szórakoztat és kikapcsol – kisiskolás családoknak beszerezni kötelező!

 

pagony-kartya2

Bújócska

Kártyajáték 3-7 éveseknek

 

Vadadi Adrienn Leszel a barátom? – ovis mesék sikersorozatának újabb játékváltozata a Bújócska, melyet Pásztohy Panka népszerű rajzai díszítenek. Ezzel a kártyával három különböző alapkészséget fejlesztő játékot játszhatunk: az elsőben a téri tájékozódást fejlesztjük azzal, hogy a gyerekeknek a kezükben tartott ábrákat minél gyorsabban meg kell látni a sok kis ábra között a felcsapott kártyákon. A másodikban a motorikus és absztrakciós készségekre van szükség, mivel itt az ábrákat el kell mutogatni egymásnak, és így lehet kártyákat nyerni. A harmadik játékváltozat pedig a verbális készségeket fejleszti azzal, hogy a sok kis ábrát egy történetté kell a gyerekeknek összefűzniük.

A kártyajáték az Óvodás vagyok! társasjáték folytatása, mely nem csak kisovisoknak, hanem iskolába készülő nagyóvodásoknak is hasznos és szórakoztató időtöltés.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása