Fel

KÖSZI Napvető kalandtábor – augusztus

napveto-tabor-logo

KÖSZI Napvető kalandtábor – augusztus

3-8. osztályosoknak, Piliscsaba, 2016. augusztus 7-13.

Szakadj ki egy nyári hétre a szürke hétköznapokból, és élj át felejthetetlen kalandokat! Vegyél részt egy egész héten át tartó kincskeresésben, amikor társaiddal, ügyességeteket, talpraesettségeteket próbára téve kalandoztok földön és vízen! Itt sok-sok igaz barátra lelhetsz, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben lehet részed, mint a Vízi olimpia, az Örvénylés, a Ki mit tud? vagy az éjszakai túra. Nem hiányozhat persze az úszás, a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán csak Tőled lesz jó!

 

A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy élményekben gazdag nyári héten át. Izgalmas, szórakoztató programokon keresztül tanulnak egymástól a résztvevők, miközben ismeretterjesztő, csapatépítő játékokon, tartalmas beszélgetésekben vesznek részt.

 

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

 

Korosztály: 3-8. osztályosok (2015/2016-os tanévben)

Időpont: Piliscsaba, 2016. augusztus 7-13.

 

lovagok

Idei témánk: Hőskor

Te is vágytál már hősnek lenni, valamelyik film, mese vagy képregény főszereplőjének bőrébe bújni? Elkalandoznál egy világba, ahol Te is megtalálhatod a szupererődet, biztosan győz a jó, és megálmodhatsz egy izgalmas jövőt?

 

Idén nyáron a mozik, képregények és az ifjúsági média világába kalandozunk el, hogy kipróbáljuk magunkat kedvenc hőseink bőrébe bújva, egyúttal pedig azt is megtanulva, mikor nem hihetünk a szemünknek, és hogyan használjuk okosan a média lehetőségeit.

 

Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

 

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs

E-mail: koszi@koszi.net

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása