Fel

A Cartoon Network bemutatta népszerű sorozatának új szereplőit

pandur5

A Cartoon Network bemutatta népszerű sorozatának új szereplőit

 

A Cartoon Network a las vegas-i Licensing Expón bemutatta a 2016-ban induló, új Pindúr pandúrok-sorozat szereplőit. Sziporka, Puszedli és Csuporka új sorozatban tér vissza, amelyben folytatják a küzdelmet a gonosztevőkkel, hogy megmentsék Bogárfalvát és a világot.

 

pandur1

A szériát az eddigiekhez hasonlóan a Cartoon Network Studios készíti. Az indulással egyidőben új pindúr pandúros termékek fogják ellepni a boltokat. Az új széria vezető producere Nick Jennings lesz, aki a Kalandra fel! c. CN-sorozatbéli munkájával Emmy®-díjat nyert. Társa lesz Bob Boyle, a Wow! Wow! Wubbzy! c. rajzfilmsorozat ötletgazdája. Az alkotók sokszínű csapata olyanokból áll, akik annak idején az eredeti Pindúr pandúrok sorozat nézőtáborát gyarapították, mindegyiküknek személyes kötődése van a műsorhoz.

 

pandur3

„Továbbra is kreatív és tehetséges emberekkel dolgozunk legújabb tartalmainkon.” – mondta Rob Sorcher, a Cartoon Network tartalomigazgatója. „Tudjuk, hogy a régi és új rajongók egyaránt értékelni fogják a készítők fantaszikus munkáját, amikor az új Pindúr pandúrokat nézik majd.” A 2016-os világpremiert támogatva a Cartoon Network licenc-szerződést kötött több gyártóval, hogy a sorozathoz kapcsolódó termékek az áruházak polcaira kerülhessenek.

 

pandur4

A Spin Master Ltd. egy világszerte megvásárolható játékkollekcióval készül 2016 őszére, amely plüssöket, babákat és akciófigurákat tartalmaz. Továbbá a Penguin Young Readers Group Észak-Amerikában könyvsorozatot indít a Cartoon Network Books részeként, amely szintén 2016 őszén lesz elérhető. A Disguise Inc. gyerek- és felnőttméretben készült jelmezek és öltöztetős játékok gyártásába kezd, a Warner Home Video pedig a Pindúr pandúrok DVD- és Blu-ray-változatáról gondoskodik.

 

pandur2

A Pindúr pandúrok a Cartoon Network legtöbb epizóddal futó sorozatai közé tartozik. A Craig McCracken alkotta, két Emmy®-díjat nyert sorozat 1996-ban debütált és 78 epizódot ért meg, emellett egy film is készült a Warner Bros. stúdiójában, amelyet 2002-ben mutattak be.

Több mint 2,5 millió dolláros bevétellel a Pindúr pandúrok a Cartoon Network egyik legerősebb brandje, a csatorna lányoknak szóló márkái közül pedig az első, valamint az egyetlen, amely világszerte divatmárkává is vált.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása