Fel

Bevállalós szoba tini srácoknak!

tiniszoba2

Bevállalós szoba tini srácoknak!

 

Nehéz a döntés, ha a tinik szobájáról van szó. Sem fiúk, sem lányok esetén nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen ahány gyerek, annyi fajta elvárás! Nézzünk egy igazán bevállalós szobát!
pixel

pixel

tiniszoba1

Bevállalós szoba tini srácoknak!

A szoba fő színeit a fekete és a fehér adja. Letisztult árnyalatok, amelyek modernné teszik a szobát. Ezt ötvözhetjük bármilyen általunk közkedvelt színnel, jelen esetben a sárgával.

A székek formája régi korok stílusára emlékeztet, de ebben a környezetben új értelmet nyer, és egyedivé válik.

 

tiniszoba5

Akár a nagyi pincéjében, vagy egy lomtalanítás során is beszerezhetünk ilyen régi tipusú székeket, melyeket kedvünkre festhetünk kedvenc színeinkre.

A többi bútort tekintve sem más a helyzet. Az uralkodó páros továbbra is a fekete-fehér, csak helyenként tűnik fel a citromsárga, mint egy jó erős fűszer.

Gömb alakú, króm színű lámpák adják esténként a fényt, de vannak más ötletek, amelyek jól mutathatnak. Például vehetünk textil gömb lámpabúrákat, amelyeket mi magunk is lefesthetünk, nem kötelező a króm vonalat követni.

 

tiniszoba3

A talaj szintén sötét színű hajópadló, de akár sötét árnyalatú padlószőnyeget is választhatunk, ha azt hangulatosabbnak találjuk.

A falakat érdemes fehéren hagyni, hogy az összhang ne váljon túlságosan zsúfolttá. Természetesen más színek párosításával is dolgozhatunk.

 

tiniszoba4

A barna különböző árnyalati nagyon jól mutatnak egy világosabb krém színnel, de akár kéket is lehet ötvözni a fehérrel, mert az is igazán kellemes hangulatot tud teremteni.

 

forrás: http://www.kicsisziv.hu/cikkek/bevallalos-szoba-tini-sracoknak

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása