Fel

Kalózbarlang – gyerekek számára is

kaloz4

Kalózbarlang – gyerekek számára is

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kalózbarlang gyerekek számára is megnyitotta kapuit!

 

kaloz12

A Kalózbarlang szabadulós játék nagy szakmai sikereket tudhat a háta mögött és egyre népszerűbb a felnőttek körében. Éppen ezért úgy döntöttek az alkotók, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel már gyerekek számára is megnyitja kapuit a Kalózbarlang. 8 éves kortól várják a kalandozni vágyó gyerekcsapatokat! Számukra egy készségfejlesztő, mesebeli történet kíséri végig a játékot és a jelmezbe bújt Játékmester is kalandosabbá teszi az 1 órás szórakozást!

 

kaloz11
Míg a fiúknak egy rejtélyes barlangba kell elutazniuk, hogy megszerezzék a kincset, addig a lányok kipróbálhatják, milyen élőben átélni Csingiling és a Kalóztündér meséjét és a tündérek bőrébe bújva, csillámporok segítségével juthatnak el a célig. A résztvevők kapnak kellékeket, hogy teljesen magával ragadja őket a játék adta élmény, mindezt egy Disneyland színvonalú díszletben élhetik át!

Szülinapi szabadulásra is van lehetőség, mely egyedivé tehető ajándék elrejtésével, személyre szabott meghívókártyákkal, dekorációval és szülinapi fotózással igény szerint. A foglalás előtt telefonos egyeztetés szükséges! Te se maradj le róla, próbáld ki barátaiddal és foglalj időpontot még ma!

 

Elérhetőség:
Budapest, 1106. Fehér út 10.
06-70-226-42-36
www.kalozbarlang.com

 

kaloz5

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása