Fel

A jövő biztonságos közlekedése – a kisgyermekek képzeletében

kobe6

A jövő biztonságos közlekedése – a kisgyermekek képzeletében

 

A KöBE székházában a napokban megtartott díjátadón résztvevő óvodás és kisiskolás korú gyermekek nem kisebb dologra vállalkoztak, minthogy megfessék, milyen lesz a jövőben a biztonságos közlekedés. Az egyszervolt.hu, a traff.hu és a biztosító közös zsűrije – az internetes közönségszavazást követően – döntött a legötletesebb és a legszebb rajzokról.

pixel

pixel

kobe3

A KöBE  közlekedésbiztonsági rajzpályázatai évek óta rendkívül sikeresek. Így volt ez ebben az esztendőben  is, amikor az ország határain belülről és  azokon túlról közel 800 pályázat érkezett a felhívásra.  A kisgyermekek feladata most az volt, hogy rajzolják le, milyennek képzelik a jövő biztonságos közlekedését.

 

kobe4

Nagyon érdekes és élvezetes megnézni, hogy ezek a csöppségek mennyire színes képzelőerővel, örömteli alkotóvággyal foglalkoztak e rendkívül fontos témával.  Ezért a színvonalas munkákat a szervezők szeretnék a széles közönséggel is megosztani. Így a díjátadón készült fényképek és a döntőbe került rajzok  a KöBE Facebook oldalán (www.facebook.com/kobebiztosito) is elérhetőek, valamint az eredmények megtekinthetők a www.kobe.hu/rajz weboldalon.

 

kobe1

Természetesen a legjobb pályázatok beküldői az erkölcsi elismerés mellett játékos és hasznos ajándékokkal is gazdagodtak. Kerékpárt, rollert, görkorcsolyát, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos  meglepetéseket kaptak jutalmul.

A közlekedésbiztonsággal nem lehet eleget foglalkozni. E témát nem lehet elég korán megismertetni az apróságokkal. Így magától értetődik, hogy a KÖBE ezirányú játékos felvilágosító munkája a jövőben is nagyon tudatosan folytatódik

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása