Fel

A Kolibri Színház előadása a Müpában

mohaespafrany1

A Kolibri Színház előadása a Müpában

 

November második hétvégéjén a Kolibri Színház előadása – Moha és Páfrány – a  Müpába költözik, de emellett számos koncert és kreatív művészeti foglalkozás is vár benneteket.
pixel

pixel

mohaespafrany3

Moha és Páfrány

Mindenki tudja, hogy az erdőben moha és páfrány él. Arról viszont talán kevesebben hallottak, hogy olyan erdő is van, amelynek Moha és Páfrány, a két huncut erdei manó a lakója. Az előadásban az ő kalandjaik elevenednek meg. Hol veszélyben vannak, hol meg éppen megmentik őket, ahogy ez már a mesékben lenni szokott. A felnőttek egy hajdan népszerű televíziós mesesorozatból emlékezhetnek hőseinkre.

2015. november 7., 21. szombat 11.00 (11.00-12.00)

Üvegterem

MINIMATINÉ

Moha és Páfrány

A Kolibri Színház előadása

 

Közreműködők:

Török Ági

Szívós Károly

 

Alkotók:

Václav Ctvrtek – író  

Zalán Tibor – dramaturg

Török Ágnes – tervező

Horváth Csilla – a rendező munkatársa

Szívós Károly – rendező

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlott életkor: 3-8 év

 

mupa2

 Hétvégén a zenéé a főszerep

Délelőtt – november 7-én 11 órakor – a  Lépcsőteremben a Zeneabona koncertsorozat keretében kreatív játékra invitálják a kicsiket  a szervezők.

A 10–15 fős csoportok számára szervezett foglalkozások résztvevői improvizációra, zenei kreativitásra épülő tevékenység közben fedezhetik fel eddig ki nem aknázott képességeiket, élvezhetik a „zenecsinálás” örömét. Egyúttal bővíthetik zenei ismereteiket, megismerhetik a hangszerek működését, sőt maguk is próbálkozhatnak hangszerkészítéssel. Egyéni érdeklődőket szombat délelőtti időpontokban várunk, 5–9 éves korig. Oktatási intézmények csoportjait a meghirdetett időpontokon kívül fogadjuk, egyeztetés alapján, 18 éves korig.

Érdeklődés, jelentkezés és regisztráció a csip@mupa.hu e-mail címen.

A délutáni érkezőket, szintén szombaton 16 órától – pedig a MUS-E – Kreatív művészeti foglalkozásra invitáljuk, szintén a Lépcsőterembe.

 

mupa1

A MUS-E (Musique-Europe) mintaprogram a neves hegedűművész és humanista gondolkodó, Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1993-ban indult útjára az Európai Unió égisze alatt. A művészeti-nevelési program lényege, hogy a gyermekek a művészek révén olyan impulzusokat kapnak, amelyek érzékennyé teszik őket a külső világ különféle jelenségeinek befogadására, értelmezésére és újraértelmezésére, továbbgondolására.

Jegyár: gyermekenként 1000 Ft

Ajánlott életkor: 8-12 év

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása