Fel

Boomerang Télapó Expressz

cn-telapo

Boomerang Télapó Expressz

 

A tradicionálisnak mondható Boomerang Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december elején.  A gyerekek és családok december 4-én, 5-én és 6-án ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a Boomerang csatorna közkedvelt szereplői és a manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.
pixel

pixel

cntelapo3

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán az Iszkiri zenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a Boomerang csatorna sztárvendégével, Scooby-Doo-val. A Boomerang csatorna Csak lazán Scooby-Doo! című vadonatúj sorozatával kapcsolatos meglepetésekkel kedveskedik a helyszínre látogatóknak.

 

scooby-doo

Az Orient-csarnokban számos további izgalmas gyerek-program várja a látogatókat: a Picur Rádió és a SzóKiMondóka közös helyszínén tartalmasan szórakozhatnak, találkozhatnak Snoopyval a MetLife Biztosító jóvoltából, megnézhetik az eisberg „Ne beszélj már zöldségeket!” idény jellegű báb cirkusz előadását, kóstolhatnak finom Detki, Biopont és Bombi falatkákat, és további adventi meglepetések közepette szerezhetnek számos emlékezetes pillanatokat.

 

cntelapo2

Jegyek elővételben kaphatók a MÁV Nosztalgia Jegyirodában (Budapesten, a Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett.

Nyitva: Hétfő: 11:00 – 19:00 óráig, Kedd, Szerda, Csütörtök: 10:00 – 18:00 óráig, Péntek: 9:00 – 15.30 óráig (Szombat-Vasárnap zárva).

A december 4-i, péntek délutáni előadásra, korlátozott darabszámban, online is vásárolható jegy a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon.

 

cn-express

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása