Fel

A mesék otthona is támogatható

egyszervolt alapitvany 01

A mesék otthona is támogatható

Szinte természetes, hogy mesék, dalok, rajzfilmek, mondókák és versek, kedves és okosító játékok találhatók magyar nyelven az interneten. Nem volt ez mindig így. Az „Egyszervolt” – a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány 2002-ben alakult, az értékhordozó magyar gyermekkultúra ápolásának céljával, internetes elérhetővé tételének szándékával. A siker bizonyítéka az egyszervolt.hu léte, és tartalma. Ám ahhoz, hogy Egyszervolt mindig legyen, nagy segítséget jelent minden adomány, akár az SZJA 1%-a, akár direkt adomány.

egyszervolt ret

A szellemi táplálék is fontos

Az Egyszervolt Alapítvány célja, hogy az interneten a gyerekek számára vonzó és könnyen kezelhető formában elérhető legyenek az értékhordozó magyar gyermekkultúra lehető legnagyobb tárháza – klasszikusok éppúgy, mint az újdonságok. Ez a cél tehát, a kulturális értékekben is gazdag tudásanyag közvetítése az interneten óvodásoknak és a kisiskolásoknak, mai napig változatlan.
Az Alapítvány által támogatott Egyszervolt.hu oldal három-négy éves kortól már önállóan is használható, az alapműveltséghez tartozó ismereteket, értékeket közvetít. Tartalma szorosan kapcsolható a kerettantervek általános fejlesztési követelményeihez, segíti a szabadidős foglalkozások színesítését, a gondolkodás fejlesztését, az új ismeretek birtoklásának és a megszerzett tudás változatos alkalmazásának lehetőségét, és mindezek mellett kiváló és tartalmas szórakozást nyújt.

Mindig legyen Egyszervolt!

Az Egyszervolt Alapítvány közreműködésével többször megújult az egyszervolt.hu oldal, a portálon keresztül számtalan friss élménnyel gazdagodott minden hozzánk látogató kisgyerek. Sokan itt ismerkedtek meg új mesékkel, érdekes játékokkal, és magával a számítógéppel.
A játékokon túl a meséket, dalokat, verseket is úgy válogattuk össze, hogy az több legyen, mint szórakozás. Azt szeretnénk, hogy az Egyszervolt.hu-n felnövekvő gyerekek és családjuk örömmel találjon rá a magyar gyerekkultúra gyöngyszemeire. Az elmúlt évek azt igazolták, hogy munkánk sikeres volt.

egyszervolt alapitvany 01

Ám ahhoz, hogy ezt folytathassuk, a Te segítségedet is szeretnénk kérni.

Hívd meg mókuskát, vagy egérkét egy fagyira!

Az Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány az a szervezet, amelynek tagjai fontosnak tartják a gyermekkultúra ápolását, terjesztését. Alapítványunk munkájához elengedhetetlen a magánszemélyek támogatása, akár az SZJA 1%-val, akár direkt adományokkal.
Kérünk, hogy támogasd munkánkat, amit mi a köszönetünk mellett a továbbra is elérhető magas minőségű gyermekkulturális tartalommal hálálunk meg.

név: Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány
adószám: 18248072-1-43
A rendelkező nyilatkozat az adó 1%-áról innen letölthető:
RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

Az Egyszervolt Alapítvány bankszámlaszáma: 10700440-27737408-51100005 CIB BANK

KÖSZÖNJÜK!
Az Egyszervolt.hu csapata

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása