Fel

A SPORT NAPJAI

sportag17-1

A SPORT NAPJAI

Budapesti Nagy Sportágválasztó

A  május 26-27-én megrendezésre kerül eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható több mint 100 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást, viszonyulást. Itt biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelel mozgásformát, legyen az olimpiai, nem olimpiai, verseny és szabadidős, egyéni vagy csapatsportág.

 

 

sportag17-4

 

Időpont:

  1. május 26-27. (péntek, szombat) 9–17 óra között

 

Helyszín:

Merkapt Sportközpont (Budapest, X., Maglódi út 12/A)

 

sportag17-2

 

A Nagy Sportágválasztó huszadik alkalommal bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással egy hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni. Ahol eseményenként több mint 20.000 látogató próbálja ki a sportágak valamelyiket, amely a gyakorlatban járulhat  hozzá, hogy  minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres testmozgás.  A rendezvény közel hozza a gyerekekhez, a családokhoz a sportot, a mozgás örömét. Külön ereje az eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, világ és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.

 

Május 26-27. (péntek, szombat) 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők!

 

sportag17-3

 

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!
A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

 

További  információk és regisztráció: http://www.sportagvalaszto.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/sportagvalaszto/?fref=ts

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása