Fel

A színezés új formája

szinezo1

A színezés új formája

 

Parádi Orsolya neve sokaknak ismerősen cseng már, hiszen ő az, aki varázslatos mesét lehel bármelyik kavicsba. Rendszeresen tart – Magyarországon és külföldön egyaránt – felnőtteknek szóló workshopokat, gyerekfoglalkozásokat, ezekre az alkalmakra mindig visz magával színezőt is.

 

szinezo2

Az itt szerzett tapasztalataiból, valamint a lelkes visszajelzésekből született ez a csodálatos füzet, mely a Pandala-szigetek varázslatos világába kalauzol minket.  A szigeteket benépesítik a pandalák, a trópusi szigetcsoport névadó állatai, melyek a pandák és koalák távoli leszármazottai, eszes, kistestű emlősök.

 

Ha elmerülünk e különleges mesevilágban, és színekkel töltjük meg Parádi Orsolya különleges teremtményeit, garantáltan elmélyült szórakozást és aktív pihenést csempészhetünk stresszel teli világunkba.

 

Az első, magyar alkotótól született, felnőtteknek szánt meditatív színezőt – melynek minden vonala egyedi és kézzel rajzolt – élvezettel forgathatja bárki, aki belső csendre vágyik!

 

szinezo4

„Három éve pattant ki a fejemből a trópusi Pandala-szigetek csodálatos világának ötlete. A képzeletbeli helyen élő lényeket kezdetben kavicsokra festettem, ebből lett a Mesekavics. A kavicslények (a bagoly, a papagáj, a vigyorgó bálna) egyszer csak grafikák formájában is önálló életre keltek. Első kiszínezhető rajzaimat a kavicsfestő workshopokra készítettem. A pandala szót a görög pan (Pangea, Panthalassza) és a szanszkrit mandala szavak ötvözésével találtam ki. Egy olyan ősi helyet és állapotot jelöl, ahol zavartalanul élnek együtt az élőlények. A színező megrajzolásakor igazán belevetettem magam a részletekbe, az apró motívumok tengerébe. Remélem, nagy örömöt és kikapcsolódást jelent majd megtölteni színekkel a képeket!”

 

Színezni annyi, mint új világot teremteni. Hiszek abban, hogy ha időt szentelsz arra, hogy lüktető színekkel töltsd be ezeket a lapokat, észrevétlenül az életedet is átfested általa. Próbáld ki!

Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner

 

Gyerekkorom óta imádom a színeket. Kikapcsol és elvarázsol a színek egymásmellettisége. Orsi precíz és fantáziadús munkája pedig lenyűgöz, különösen azért, mert kicsit újra gyerek lehetek általa.

Góbi Rita táncos-koreográfus

 

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása