Fel

Adventi készülődés az egyszervolt.hu és a mese.tv Youtube oldalán

advent0

Adventi készülődés az egyszervolt.hu és a mese.tv Youtube oldalán

Majdnem egy hónap. 24 nap, 24 izgalmas tartalom várja az egyszervolt.hu látogatóit az oldalon. Idén különleges meglepetésekkel készülünk a karácsonyra. Csak zenék, videoklippek, a legjobb magyar előadóktól, válogatás a mese.tv Youtube karácsonyi tartalmaiból.
pixel

pixel
Minden napra meglepetés

Szinte már hagyomány, hogy az egyszervolt.hu látogatóit ilyenkor december elején egy kis játékra invitáljuk. A számtalan karácsonyi tartalmakat úgy próbáljuk bemutatni a kis látogatóknak, hogy közben ők is ráhangolódjanak az ünnepre. Persze játékosan!

 

advent3

 

Keresd a számokat!

A mostani karácsonyi kép egy gyerekszoba, ahol rengeteg kis játék, könyv, labda és egyéb érdekesség bújik meg egy gyerekszobában.  S, miért naptár egy szoba? Mert a napok számait elrejtettük egy-egy tárgy mögé, amit a gyerekeknek meg kell keresniük! Az adventi keresgélős játszva tanít. Egyrészt segít megtanítani a számokat 24-ig, másrészt megtanulják a gyerekek kezelni az egeret, s emellett vidám perceket töltenek el az oldalon.

 

 

Karácsonyi tartalmak

A klasszikus daloktól a mai slágerekig kínálunk az adventi naptárunkban tartalmakat. Miközben összeállítottuk a dalokat, azt a szempontot is figyelembe vettük, hogy melyek azok a dalok, amelyeket akár a nagymamák, anyukák is énekeltek már gyerekkorukban. De a régi, hagyományőrző dalok mellett fontos, hogy a mai zenekarok dalait is megismerjék a gyerekek.  Így került be a listába, Rutkai Bori Banda – Hópehelykeringője, Farkasházi Réka – Karácsonyváró dalai, illetve  Kaláka Együttes hagyományőrző Betlehemező műsora.

 

advent1

 

Új sorozat

Karácsonyi meglepetésként indul útjára a MOME 6. évad filmjei is. Az egyszervolt.hu és a MOME anim végzős diákjainak a közös munkája ez, amely keretében a diákok ismert előadók dalaihoz készítenek animációkat. Az új évad dalai között van Farkasházi Réka és a Tintanyúl, Eszter-lánc Mesezenekar, Kaláka, Gryllus Vilmos, Makám, Iszkiri Zenekar , Rutkai Bori Banda legfrissebb dalai.

 

Kellemes Készülődést!

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása