Fel

Adventi készülődés az egyszervolt.hu oldalon

muhelycim

Adventi készülődés az egyszervolt.hu oldalon

 

Nincs ötleted adventi koszorúra? Vagy épp valami egész mást szeretnél? De az is lehet, hogy csak egy gyertyát szeretnél készíteni? S mi lenne, ha saját kezűleg készült ajándékot adnál karácsonyra? Ehhez nyújt ötleteket az egyszervolt.hu Műhely rovata. 
pixel

pixel
adventimuhely1

Adventi kalendárium 

A legegyszerűbb, ha naponta kinyitható Kalendáriumot készítetek. Nem kell hozzá más, csak kartonpapír, festék, olló és egy kis leleményesség. Mi most egy házba álmodtuk meg az adventi naptárt.

http://egyszervolt.hu/muhely/muhely-adventi-kalendarium.html

 

adventimuhely4

Adventi gyufás skatulyák 

Akár így is hívhatnánk ezt az ötletet, de inkább maradjunk megint a naptárnál. De most az alapanyagot a gyufásdobozok. Első lépésként gyűjtsetek össze sok-sok skatulyát, majd ragasszátok össze, persze úgy, hogy az elrendezés praktikus legyen. Majd jöhet a díszítés, festés, ragasztás. Ebben az ötletben az a legjobb, hogy a kis dobozokban még egy-egy kis ajándékot is elrejthettek.

http://egyszervolt.hu/muhely/muhely-adventi-naptar.html

 

adventimuhely5

Mécses 

Ezt az ajándékot, akár ti is elkészíthetitek!  A domborított mécses készítésekor kérj segítséget szüleidtől, mert bizony sok-sok baleset lehet, a réztubus kivágásakor, illetve átszúrásakor. Viszont mikor elkészültél vele, a látvány lenyűgöző lesz.

http://egyszervolt.hu/muhely/domboritassal-diszitett-rezmecses.html

 

adventimuhely2

Klasszikus hógömb

Már pedig hógömb nélkül nem ünnep az ünnep! S mi lenne, ha ti készítenétek el? Higgyétek el nem nagy ördöngösség, mi mutatjuk hogyan kell! S, hogy ki legyen benne a kis figura, azt pedig teljesen rátok bízzuk!

http://egyszervolt.hu/muhely/muhely-hogomb.html

 

adventimuhely3

Cserépharang

S végül egy nagyon egyszerű ajándékötlet. Cserépharangot még a legkisebbek is könnyen elkészíthetnek. Nem kell hozzá csak egy pár kicsi virágcserép, festék, agyaggolyó, színes gyöngy, szalag. Hogy milyen mintájú legyen? Azt rátok bízzuk, de anyu vagy apu biztos örülni fog ilyen csodás ajándéknak!

http://egyszervolt.hu/muhely/muhely-cserepharang.html

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása