Fel

Adventi naptár és a nyertesek

Adventi naptár és a nyertesek

2012. december 1-24. között futott az egyszervolt.hu hagyományos adventi naptára – ezúttal az Aldi támogatásával, s így a megszokott ünnepi, egyszervoltos meglepetéstartalmak mellett naponta újabb és újabb Aldi ajándékötlettel is kedveskedhettünk látogatóinknak.

 

Adventi kvíz

Igazán sikeres volt az adventi naptár kvízjátéka, melyben a karácsonyt megelőző időszakban naponta 3 kérdésre kellett válaszolni, az advent témakörében. Több mint 6000 látogatónk töltötte ki a kérdéseket. A jó megfejtést beküldő játékosok közül három nyertest sorsoltunk ki, akiknek nyereménye egyenként egy 10.000 Ft értékű Aldi vásárlási utalvány. Az értesítő e-mail üzenetet számukra elküldtük, s a visszajelzésük függvényében tesszük közzé nevüket.

 

Kívánságláda

Az adventi kalendárium Kívánságládája az „elérhetetlen vágyak” gyűjtőhelye. A rovathoz beérkezett több, mint 350 kívánság között megtalálható a minden évben visszatérő Barbi, laptop, mobiltelefon, csokoládé és plüssállat, de sokan szerettek volna karácsonyra különböző témájú könyvet is kapni.

Volt olyan látogatónk, aki az édesanyjának kért karácsonyra kávéfőzőt, hajsütővasat és olyan is akadt, aki wellness hétvégét kért a szüleinek. Volt, aki magának nem kért semmit, de a testvéreinek sok-sok ajándékot szeretett volna.

A 2012-es évben is – ahogyan korábban is – 3 nyertes látogatónk kívánságát teljesítjük. A sorsolás természetesen a kívánságok fajtájától függetlenül zajlott, csak a maximális értékhatárt vettük figyelembe így van aki Verdák autót, van aki mikroszkópszettet és van aki legót kap utólag ajándékba.

Az értesítő e-mailt nekik is elküldtük.

Mindenki más számára pedig már most készülünk az újabb adventi naptárral, hiszen 2013-ban is lesz karácsony!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása