Fel

Budapesten varázsol a Disney bűvész show

Budapesten varázsol a Disney bűvész show

Világhírű bűvészek közreműködésével mutatnak be rendhagyó bűvész show-t a Disney mesék legnépszerűbb szereplői – Mickey egér, Donald kacsa, Goofy, Hamupipőke, Hófehérke, Jázmin hercegnő és még sokan mások. Az egész estés varázslat felejthetetlen élményt nyújt felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

A produkció megálmodói a legismertebb Disney karaktereket egyesítették első osztályú bűvészekkel, egy egészen “varázslatos” és “mesés” előadást hoztak létre, a Disney Live! Mickey’s Magic Show-t, mely története során először Budapestre érkezik, 2013 januárjában.

 

Mickey is varázspálcát ragad

A sikert garantálja, hogy a lenyűgöző látványelemekért felelős trükkmester, Jim Steinmeyer korábban olyan világhírű bűvészekkel dolgozott együtt, mint David Copperfield, vagy Siegfried & Roy. Többek között olyan lélegzetelállító trükkök szemtanúi lehetnek a nézők, mint a lebegés vagy a kettéfűrészelés. A gyerekek számos alkalommal az előadás részesévé válhatnak, akár a varázskalapból kelljen kihúzni valamilyen mesés tárgyat, akár a szabaduló mutatványt ellenőrizni.

Az egész estés varázslat során felbukkan a színpadon Belle, Hófehérke, Jázmin hercegnő, s a gyerekek találkozhatnak még Minnievel, Donald kacsával és Goofy-val is. Az est házigazdája pedig nem más, mint Mickey egér, aki saját maga is varázspálcát ragad majd!

 

Varázslat a fülnek is

Egészen egyedi hangulatot kölcsönöz a shownak, hogy a mutatványok aláfestő zenéjeként a legnépszerűbb Disney slágerek mellett beleszőttek olyan – negyvenes-ötvenes évekbeli, nagysikerű – musical részleteket is, mint az Ének az esőben vagy a Kabaré, így az előadás kicsik és nagyok számára is maradandó élményt nyújt. A meghökkentő bűvészmutatványokon túl, a gyerekeket elvarázsolják a jól ismert Disney karakterek és slágerek, míg a felnőttek számára felidéződnek az egykori kiváló művész, Bob Fosse koreográfiái, és a múlt század közepének legsikeresebb musicaljei.

 

Előadás helyszíne és időpontja:

Budapest Kongresszusi Központ, 2013. január 23-27.

Jegyek kaphatók a www.pannonprodukcio.hu, a www.jegy.hu oldalon és az Interticket hálózatában.

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása