Fel

Ahol a gyerekek saját autóval tanulnak közlekedni

00004

Ahol a gyerekek saját autóval tanulnak közlekedni

 

Különleges világ az, ahol minden gyereknek saját autója lehet, s játékkal, mesékkel tanulhatja meg a biztonságos közlekedés alapvető szabályait. Ez a különleges világ Traff Park, a kisautók városa. Ezek a kis járgányok biztonságos közlekedésre, felelős gondolkodásra és ügyességre tanítják a gyerekeket. Ez a virtuális közlekedési mesepark mindenki számára nyitott, a traff.hu oldalon.

 

Elmúltál két éves? Legyen saját autód!

 

Melyik gyerek ne szeretné, hogy saját autója és hozzá még garázsa is legyen? A Traff.hu-n megvalósulhat ez az álmuk: a gyerekek autót vezethetnek, tankolhatnak, felfújhatják a gumikerekeket, autót moshatnak, ha pedig kedvük tartja, elmehetnek, hogy egyéni ízlésüknek megfelelő szőnyeget, csillárt és bútort vásároljanak saját kis birodalmukba. Lehet-e ennél jobban ösztönözni a gyerekeket arra, hogy elsajátítsák, hogyan vigyázzanak magukra ebben a nagy forgatagban? Szerintünk nem!? A Traff autók mesebeli városában az óvodás és iskoláskorú gyermekek oktató-nevelő, készségfejlesztő játékok révén ismerhetik meg a biztonságos közlekedés alapvető szabályait, s betekintést nyerhetnek a felnőttek világába.

 

Játék, mese, móka és verseny!

 

Amikor egy gyerek először lép be a Traff. hu oldalra, saját tetszése szerint készítheti el sapkával, hajjal, szemekkel felöltöztetett, s így „élővé tett” Traff autóját. Kiválaszthatja a Traff formáját, az autó, a szem és a kerekek színeit, az oldalára felragaszthat egy matricát, és nevet is adhat neki. A Traff rendszámot is kap, ami a szülők e-mail címére érkezik, így a következő látogatáskor már egyszerűen, ezt beírva regisztrálhat a gyermek. Garázsába lépve pedig várja saját Traffja és addig szerzett jó eredményei, kupái.

Ha valaki kevésbé szeret autózni, akkor bevetheti magát a meseszobába, ahol mesét hallgathat, vagy a játszós-szobába, ahol kirakózhat, memóriajátékot játszhat, focizhat, dekázhat, színezhet, részt vehet sok-sok versenyen, kupákat nyerhet és gyűjthet.

 

Egyedül is megy!

A Traff Park az Egyszervolt.hu oldaláról is elérhető, ami azt is jelenti, hogy ez egy biztonságos internetoldal a gyerekek számára – azaz nincs szükség szülői felügyeletre. Sőt, a felnőttek segítsége sem szükséges, hiszen az oldalon az összes utasítás ki van hangosítva, így a gyerekek önállóan is elboldogulnak az oldal kezelésével. A Traff.hu oldal mind tartalmát, mind megjelenését tekintve nemzetközi szinten is kiemelkedő színvonalú. Jelenleg már több mint 100 000 magyar gyermek játszik a játékkal, és nemsokára más nyelveken is elérhető lesz. A traff.hu oldal fejlesztői úgy vélik, hogy ha az itt játszó gyerekek közül akár csak egy is elkerüli a baleseteket, már nem dolgoztak hiába

 

A profi fejlesztés a Honfoglalót, az angol és spanyol nyelvű Triviadort és a Conquiztadort fejlesztő THX Games munkáját dicséri.

Legyen saját Traff autótok és játszatok velünk a Traff.hu-n! Tanuljunk együtt közlekedni és játszunk együtt, amíg a mama főz!

További információért kérjük, forduljon Papp Zsuzsanna kommunikációs menedzserhez a zsuzsanna.papp@thx4games.com e-mail címen.

 

 

 

(x)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása