Fel

Csokikoncertek

Csokikoncertek

 

A játékos-zenés Csokikoncertek 2012-ben is folytatódnak! A közkedvelt, ingyenes gyerekprogram januártól újra népszerű fellépőkkel várja a családokat.

 

Ha a gyermekeinkről van szó, sosem elég a rájuk szabott értékes kulturális programokból. Azonban nem könnyű megtalálni azt, ami elég izgalmas és változatos ahhoz, hogy lekösse az apróságokat, és az élményekbe csomagolt tudásanyag is hiteles, megbízható legyen. A méltán népszerű Csokikoncerteken mindezt megtaláljuk. A Hungarofest interaktív gyerekprogramján az elmúlt három évben több tízezer gyerkőc ismerkedett játékos módon a klasszikus zenével

 

Zene, babzsák, arcfestés

 

Az élmények sora 2012-ben is folytatódik. Az új évben a Millenárison és az Allee Bevásárlóközpontban örülhetnek a gyerekek a fellépőknek, a nagyszerű előadásoknak és a sok-sok csokinak. Idén még színesebb lesz a programkínálat: a klasszikus zene mellett többek között dzsesszel, népzenével, táncházzal és drámapedagógiai foglalkozásokkal is kiegészül a Hungarofest ingyenes családi programsorozata. A szép dallamok mellett mesekönyvek, puha babzsákok és arcfestés is várja az apróságokat.

 

Aki bátor, csokit kap!

 

A Csokikoncertek vendégfellépői voltak már többek között olyan ismert művészek is, mint Bogányi Gergely és Szalóki Ági, a Csillagszemű Táncegyüttes és az Apacuka zenekar, az Óbudai Danubia Zenekar vagy a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok. A kicsiket hónapról hónapra kézen fogja és a zene világába vezeti az ismeretek népszerű közvetítője, Lukácsházi Győző.

 

A Csokikoncertek műsorába a gyerekek is bekapcsolódhatnak, tudásukért és bátorságukért pedig csokoládét kapnak ajándékba. A koncertek népszerű kísérője az Olvasóliget, ahol a puha zöld fűhöz hasonlító szőnyegen igazi „ligeti” hangulatban lapozgathatják a családok a jobbnál jobb kortárs gyerekkönyveket.

 

Találkozzunk minden hónapban a Csokikoncerteken!

 

Következő állomások: január 15., február 12. Millenáris

 

A koncertekről, fellépőkről tovább információ a www.csokikoncertek.hu folyamatosan frissülő weboldalán, valamint a Csokikoncertek facebook oldalán.

A koncertek ingyenesek.

// <![CDATA[/* <![CDATA[ */var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh=’&ubl=’+1*bbn.browserLanguage+’&ucc=’+1*bbn.cpuClass+’&ucd=’+1*bbs.colorDepth+’&udx=’+1*bbs.deviceXDPI+’&udy=’+1*bbs.deviceYDPI+’&usl=’+1*bbn.systemLanguage+’&uje=’+1*bbn.javaEnabled()+’&uah=’+1*bbs.availHeight+’&uaw=’+1*bbs.availWidth+’&ubd=’+1*bbs.bufferDepth+’&uhe=’+1*bbs.height+’&ulx=’+1*bbs.logicalXDPI+’&uly=’+1*bbs.logicalYDPI+’&use=’+1*bbs.fontSmoothingEnabled+’&uto=’+(new Date()).getTimezoneOffset()+’&uui=’+1*bbs.updateInterval+’&uul=’+1*bbn.userLanguage+’&uwi=’+1*bbs.width;if(typeof(bburlparam)==’string’) { bbh+=’&’+bburlparam; }if(typeof(bbkeywords)==’string’) { bbh+=’&keywords=’+escape(bbkeywords); }document.write(“”);/* */// ]]>

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása