Fel

AntropoSophia Nap, 2015

antropo4

AntropoSophia Nap, 2015

 

Április 18-án 10:00 és 17:00 óra között színes programokkal várunk mindenkit az AntropoSophia Nap-ra, amit  az antropozófiából táplálkozó kezdeményezések (pl. a Waldorf pedagógia) széleskörű megismertetéséért szervezünk idén először. Könyvárusítás, gyermekprogramok, kézműves foglalkozás, előadások, vegán kostoló és főleg ismerkedési lehetőség azoknak az embereknek, szülőknek, akik egy új tudatossággal élnek és ehhez méltó életmódot igyekeznek kialakítani, gyermekeiknek pedig megfelelő pedagógiát keresnek.

 

pixel pixelantropo2

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u.18.

Családi programok az új utakat járó, kereső szülőknek, gyermekeknek!

A Kupolateremben Euritmia, pantomím műsor, előadás a biodinamikus mezőgazdálkodásról és az antropozófus orvoslásról, majd Waldorf diákok által előadott színdarab szerepel a programban.

 

Külön szekciótermet dedikáltunk a gyermekeknek, családoknak.
Gyöngyszemünk az Iciri-piciri mesés-dalos-játék, amit még a legkisebbek is elvarázsoltan hallgatnak, néznek, játszanak együtt… a szülők pedig felfedezik, hogy ők maguk is mennyi mindent kitalálhatnak gyermekeiknek egy kendővel, egy gombolyaggal vagy csupán a két kezükkel…

 

antropo5
Ugyanitt kézműves foglalkozások csodálatos és természetes alapanyagokkal és egyéb szórakoztató és léleksimogató programok várnak kicsikre és nagyokra egyaránt!

 

A tematikus szekcióteremben filmvetítéssel egybekötött beszélgetések antropozófus orvoslásról, Waldorf pedagógiáról, Bothmer Gimnasztikáról, zene- és festésterápiáról.
A standoknál széles konyvválaszték, kézműves termékek, biodinamikus ápolószerek és vegán finomságok, illetve Waldorf iskolák és egyéb antropozófiai alapú kezdeményezések mutatkoznak be.

 

A honlapunk címe: http://sophianum.eu/ az esemény fb oldala pedig:

https://www.facebook.com/events/739550616144193/

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása