Fel

Az ötcsillagos Müpa

Az ötcsillagos Müpa

Március 14-én volt öt éve annak, hogy a Müpa megnyitotta kapuit. Az ünnepi alkalomra ünnepi eseményekkel, kiadványokkal és új szolgáltatásokkal készült az intézmény.

Élmény! Minden tekintetben. a címe annak a fotópályázatnak, amelyre mintegy három és félezer kép érkezett. Az ezekből válogatott kiállítás április 14-ig tekinthető meg az előcsarnokban.

 

Fotóalbum jelent meg, amelyben a 2005 óta fellépő legnevesebb művészek fényképei, vendégkönyv-bejegyzései találhatók.

 

• Olvasható a Müpa Magazin különszáma, benne a Müpa-előadásokra vonatkozó legemlékezetesebb kritikákkal.

 

• Márciustól Müpa-kártyákÉlmény-kártya és Ínyenc-kártya – válthatók, amelyek sok új információ és kedvezmény elérését teszik lehetővé.

 

• Januártól júniusig tart az Ötcsillagos élmények játék, amelynek célja, hogy a résztvevők minél több csillagot gyűjtsenek az erre a célra nyomtatott kuponfüzetekbe. A kitöltött és a gyűjtőládákban elhelyezett kuponfüzeteket kisorsolják, és értékes nyereményeket lehet velük nyerni.

 

Új fejezetek nyílnak a közönség komfortérzetének fokozásában is. A szezon elejére megújult információs pult és kibővített jegypénztár után

 

• már működnek az új jegyautomaták. A külföldön már bevált gyakorlat szerint ezentúl a Müpában sem kell a jegypénztárnál sorban állni az interneten vásárol jegyekért. Elég odafáradni a vásárlást igazoló voucherrel valamelyik automatához, amely a vonalkód leolvasása után kinyomtatja a jegyeket. Érintőképernyős, könnyen kezelhető gép áll a vendégek rendelkezésére. Az első két hetes tesztidőszakban hostessek segítik a használatba vételt.

 

• Megújul a Müpa honlapja: könnyebben kezelhető, korszerűbb eszközökkel böngészhetnek rajta a látogatók.

 

A születésnap tematizálja a gyerekeknek szóló koncerteket is az elmúlt öt év legsikeresebb produkcióinak műsorra tűzésével illetve az ötös szám „megzenésítésével”.

 

A MINIMATINÉ március 20-án és április 3-án a Brass cirkusz, április 17-én és május 1-jén a Kippkopp, a gesztenyegyerek, május 15-én és 29-én pedig az Állatságok című előadásokat kínálja újra, a nagy sikerre való tekintettel.

A MATINÉKONCERTEK A MAGYAR TELEKOMMAL még hátralévő május 16-i két hangversenye a leghíresebb

Mozart-operákból válogat, Mozart ötször címmel.

 

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása