Fel

Elindult az Év TeszVesz Közössége verseny!

Elindult az Év TeszVesz Közössége verseny!

Másfél milliós játszótér a tét! A TeszVesz.hu online aukciós oldalon most nemcsak adhatsz-vehetsz, hanem egy kis összefogással megajándékozhatod városod vagy falud gyermekeit egy különleges játszótérrel!

 

A TeszVesz.hu online aukciós oldalon most nemcsak adhatsz-vehetsz, hanem egy kis összefogással megajándékozhatod városod vagy falud gyermekeit egy különleges játszótérrel! A február 15. és április 30. között futó versenyben a legaktívabb közösséget díjazza az aukciós portál. Az Év TeszVesz Közössége címért minden magyarországi település automatikusan ringbe száll. Az elismerést és az értékes díjat pedig az a település nyeri el, ahol április 30-án arányaiban a legtöbben teszveszeznek!

 

A győztes település másfél millió forint értékű kültéri rönkfa játszóteret kap, így a lurkók duplatornyos várral, hintával, csúszdával, pótkocsis kistraktorral és mászó fallal indulhatnak neki a nyári szünetnek. A kampány első számú nyertesei tehát biztosan a kisgyermekek lesznek. A játszótéren kívül több értékes nyeremény is vár a győztes településre: gyerekkönyvek, játékok, babzsákfotelek.

 

Érdemes tehát összefogni, és minél többen regisztrálni az oldalon! Ha még nem vagy tag, regisztrálj, ha már teszveszezel, buzdítsd a környezeted is a regisztrálásra, hogy Ti nyerjétek meg az Év TeszVesz Közössége Díjat és ezzel az értékes nyereményeket!

 

A verseny mellett fotópályázat is indult, érdemes oda is beküldeni legjobb teszveszes fotóitokat. Részletek a TeszVesz.hu oldalán olvashatók a versennyel és a pályázattal kapcsolatban.

 

Az aukciós portálnak egyébként saját Facebook rajongói oldala is van, ahol egyéb információk mellett az Év TeszVesz Közössége 2010 kampány is követhető.

 

(x)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása