Fel

„Biztonságos közlekedés a jövőben” – rajzpályázat bicikliért!

kobe2

„Biztonságos közlekedés a jövőben” – rajzpályázat bicikliért!

A KöBE-nél a közlekedésbiztonság fokozásán belül a gyermekbiztonsági programok mindig kiemelt szereppel bírtak, így a magyar biztosító az idei tanévkezdéskor is szeretné játékos módszerekkel felhívni a legfiatalabb korosztály figyelmét ennek fontosságára. E célból a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu támogatásával – a hagyományt folytatva – idén újabb rajzpályázatot írtak ki „Biztonságos közlekedés a jövőben” címmel.

 

 

kobe1

A pályázat célja, hogy a szervezők elgondolkodtassák a gyermekeket, vajon ők mit tehetnek testi épségük megóvásáért a mindennapos közlekedés során. A kiírásban olyan kérdésekkel próbálták megmozgatni fantáziájukat, hogy „vajon a jövőben milyen járgányokkal fogunk közlekedni, amelyekkel a mostaninál is biztonságosabban járhatunk az utakon – vagy épp azok felett? A gyerekek hogyan érnek majd be sérülésmentesen az óvodába és iskolába, s mikkel játszanak a mostani biciklik és rollerek helyett?”

kobe5

 

A szeptember 30-ig beérkező, legszebb, legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy-egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára. Emellett, külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzák a legtöbb rajzot beküldő ovis és sulis csoportot, osztályt is!

kobe3

A kiírásról részletei a www.kobe.hu/rajz oldalon és a KöBE Facebook oldalán (www.facebook.com/kobebiztosito) olvashatók.

 

Bővebb információ:
Baranyai Eszter, kommunikációs vezető
e-mail: baranyaie@kobe.hu

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása