Fel

Bogár Muzsika a Gyerekszigeten

Bogar4k

Bogár Muzsika a Gyerekszigeten

’Mese a picike szentjánosbogárról’ címmel megjelent a Bogár Muzsika második albuma. A zenekar dalainak egyedi, igényes hangzásvilága világzenei alapjainak köszönhető, amellyel új műfajt teremtett a gyermekzenében! Lemezbemutató koncert június 4-én 11 órakor lesz a Gyerekszigeten!

pixel

pixel

„Őszintén remélem, hogy sok picuri életét szebbé, színesebbé és gazdagabbá tehetem a BogárMuzsikával, mert a szívből jövő dal valódi érték.” – vallja a zenekar énekesnője és vezetője, Pintér Mónika. A csapat célkitűzése, hogy zeneszeretetre hangolják a kicsiket egy számukra érthető és szórakoztató nyelvezetet használva. „Életünk legfogékonyabb időszaka a kisgyermekkor, ezért különösen fontos ezt a néhány évet játékos tanulással színesebbé tenni, ami a gyermek későbbi fejlődésére jelentős hatással lesz.” – fejti ki az énekesnő, zenepedagógus.

 

Bogá Muzsika borító

 

A 2013-ban Fonogram-díjra jelölt Bogár Muzsika zenekar egyedülállónak számít a hazai zenei palettán. A zenekar létrejöttét a 2007-ben Bogár Muzsika néven indult zenés-mondókás foglalkozások ihlették, melynek nyomán 2010-ben alakultak meg.

„Mese a picike szentjánosbogárról” címmel most megjelent a zenekar második albuma. A világzenei elemekkel tarkított, változatos, ám mégis egységes módon hangszerelt album, Nagy Bandó András megzenésített költeményeivel, melyet áthat Pálfy Zsolt zenész-színész és meseíró gyermekekhez közvetlenül szóló előadásmódja és Pintér Mónika énekes-zenepedagógus évek óta nagy sikerrel működő zenés gyermekfoglalkozásainak szellemisége. A hangzásában is megújult, lendületes és interaktív előadásmódban bővelkedő Bogár Muzsika koncert szülőknek és gyermekeknek egyaránt szórakoztató és magával ragadó közös élmény. Június 4-én 11 órakor Magyarország legnagyobb családi rendezvényén, a Gyerekszigeten tartják lemezbemutató koncertjüket. Kicsiknek és nagyoknak ott a helye!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása