Fel

Bogyó és Babóca segít!

csomag

Bogyó és Babóca segít!

Idén karácsonyra, akárcsak az előző években, ismét tíz darab Bogyó és Babóca ajándékcsomagot sorsolunk ki a jelentkező óvodák között. Bartos Erika idén karácsonyra is szeretné meglepni a rászoruló óvodákat ajándékcsomagjaival. A mostani ajándékcsomagba az írónő új mesekönyvei – Brúnó Budapesten – is helyet kapnak, illetve az új adventi színező is. 

pixel

pixel

2017. október 25-től november 15-ig várjuk e-mailben – bogyoesbaboca@egyszervolt.hu – azon óvodák jelentkezését, akik örömmel forgatják a Bogyó és Babóca sorozat köteteit, és anyagi kereteik szűkössége miatt szívesen fogadnák a csomagot. Kérjük, hogy jelentkezésükben röviden mutassák be óvodájukat!

 

Kérjük, hogy a jelentkezésben feltétlenül írják meg az óvoda pontos postacímét is!

 

Idén kicsi előbbre hoztuk a karácsonyi ajándékozás időpontját, ugyanis a csomagba belekerül a frissen megjelent Bogyó és Babóca ajándéka című adventi kifestő is. Ezt a kifestőt pedig – akárcsak az adventi naptárakat – december első napján el kell kezdeni kifesteni. Minden nap egy lapot kell kiszínezni, így december 24-re színes lesz a könyv.

 

A csomag teljes tartalma:

Bogyó és Babóca ajándéka – adventi kifestőkönyv

Bogyó és Babóca énekel – a sorozat legújabb kötete

Bogyó és Babóca négyrészes társasjáték (Böngésző, Memória, Kirakó, Árnyjáték)

Bogyó és Babóca fakocka (Bogyó, Babóca, Házikók)

Bogyó és Babóca dominó

Illetve belekerült a csomagba két újdonság is, mely a fővárost mutatja be a legkisebbeknek:

Brúnó Budapesten – Buda tornya

Brúnó Budapesten – Buda hegyei

 

Az e-maileket a következő címre küldhetik az érdeklődők:

bogyoesbaboca@egyszervolt.hu

 

A sorsolás eredménye 2017. november 20-án lesz olvasható az egyszervolt.hu híroldalán, a napocska.hu  oldalon. A csomagok a sorsolás után kerülnek postázásra. A küldemény a postától függően érkezik majd meg a nyertesekhez, remélhetően november végéig minden csomag célba ér majd.

 

IMG_4175 BB-4-tarsas-doboztervek-4-C IMG_4194 IMG_4192 IMG_4198

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása