Fel

Valahol a szivárvány felett… jön Dorothy Óz földjén a Boomerangon!

Dorothy Oz foldjen

Valahol a szivárvány felett… jön Dorothy Óz földjén a Boomerangon!

 


Októbertől kövesd te is a sárgatéglás utat, és vegyél részt a vadonatúj kalandokban, amelyekbe a nyolcéves kansasi kislány, Dorothy csöppen kutyusával, Totóval és legjobb barátaival, Madárijesztővel, Bádogemberrel és Gyáva Oroszlánnal együtt. A jó barátok új izgalmak elé néznek Óz birodalmában, miután legyőzték a Nyugati Boszorkányt.

pixel

pixel
A „Dorothy Óz földjén” egy magával ragadó, humoros kalandsorozat, amely L. Frank Baum könyvsorozatából készült. Az eredeti történetnek megfelelően Ozma királynő Smaragdváros hercegnőjévé nevezi ki Dorothyt, és megbízza őt, hogy űzze ki a gonoszt Óz birodalmából és állítsa helyre a békét a vidéken. A titokzatos varázserővel bíró rubint cipellő segítségével a tűzrőlpattant Dorothy óriási lelkesedéssel és bátorsággal veti bele magát hercegnői teendőibe.

Óz birodalmának hercegnőjén óriási a felelősség, és nem mindig egyszerű megfelelni az elvárásoknak. Míg Kansasban egy apró mulasztás mit sem számít, addig Óz birodalmában egy kis hiba és máris egy vagy két Gonosz Boszorkány lohol a nyomodban. A barátságról és kalandról szóló mókás sorozatban szurkolj te is Dorothynak, kutyusának, Totónak, Madárijesztőnek, Bádogembernek és Gyáva Oroszlánnak, ahogy együtt próbálják legyőzni a boszorkányokat, a varázslókat, a szárnyas majmokat és vagy egy seregnyi titokzatos lényt.

A Warner Bros. Animation által készített, nyolcvan darab 11 perces részből álló sorozatban helyet kap az 1939-es sikerfilm Over the Rainbow című, Oscar-díjas dala. A Dorothy Óz földjén csak a Boomerangon lesz látható, október 16-ától hétköznap 19:35-kor.

 

A Turner Internationalről:
A Turner International a Turner alapmárkáinak (CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang és TCM Turner Classic Movies) nemzetközi változatait, valamint ország- és régióspecifikus hálózatokat és üzletágakat működtet Közép- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Előfizetéses és ingyenesen fogható televíziós csatornákat, valamint internetalapú szolgáltatásokat és médiában működő harmadik felekkel tengerentúli kereskedelmi együttműködéseket kezel. A Warner Bros. és HBO vállalatokkal is együttműködik kihasználva a Time Warner globális lefedettségét. A Turner 38 márka több mint 180 csatornáját működteti 35 nyelven, több mint 200 országban. A Turner International tulajdonosa a Time Warner vállalat.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása