Fel

RAJZFILMÜNNEP – RAJZBAN

dia-palyazat2

RAJZFILMÜNNEP – RAJZBAN

Az Országos Rajzfilmünnep rajzpályázatot hirdet

A KEDD Animációs Stúdió 5. alkalommal rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet november első hétvégéjén. Idén országszerte több mint 60 helyszínen, mintegy 120 animációs film közül válogathatnak a rajzfilmek szerelmesei. Pályázat: 2017.november 5-ig.

 

A vetítések mellett most is számos kiegészítő program várja a látogatókat: lesz kiállítás, rajzfilmes tájékozódási verseny, kézműves foglalkozás, kirakodóvásár és sok-sok más családi élmény! Az idei rendezvénysorozat fővédnöke Bartos Erika, Pro Familiis-díjas, számos egyéb elismerése mellett a 2017-es Év Gyerekkönyve Díjat is elnyerő meseíró, többek között a nagy sikerű rajzfilmsorozat, a Bogyó és Babóca írója és rajzolója.

 

dia-palyazat1

 

A program előtt a szervezők rajzpályázatot hirdetnek. Azok között, akik beküldenek egy általuk készített alkotást, értékes nyereményeket sorsolnak ki. Az ünnep után az Országos Rajzfilmünnep facebook oldalán a közönség is szavazhat kedvenceire.

 

 

RAJZFILMÜNNEP RAJZBAN
pályázati kiírás

 

Szeretsz rajzolni? Színezni? Rajzban mesélni? Van kedvenc rajzfilm figurád? Olyan mesebeli barátod, akit szívesen lerajzolnál? Szívesen emlékszel vissza egy jelenetre egy mesefilmből? Vagy arra, amikor a családdal együtt moziztok?

 

Ha a Rajzfilmünnep neked is eszedbe juttat egy kedves képet, emléket, amit szívesen megosztanál, rajzold le! Küldd el e-mailben és NYERJ ajándékutalványt, vagy “Egy kupac kufli” DVD-t.!

A pályázatra 14 év alatti gyerekek alkotásait várjuk.

 

Hogyan tudsz jelentkezni és leadni a rajzodat?

 

Készítsd el az alkotásod! Amikor készen vagy, fényképezd le. (Használj nagy felbontású fotót.)

Ezután nincs más dolgod, mint szólni anyukádnak vagy apukádnak, hogy töltsék ki az oldal alján található regisztrációs űrlapot és csatolják a lefotózott alkotásod.

 

2017.november 5-ig tölthetitek fel rajzaitokat.

 

dia-palyazat3

 

A beérkezett alkotásokat feltöltjük a www.rajzfilmunnep.hu oldalra egy galériába és az Országos Rajzfilmünnep hivatalos Facebook oldalára. A „Rajzfilmünnep Rajzban” pályázat minden résztvevőjét e-mailben értesítünk képe beérkezéséről.

 

Nyeremények:

 

Minden résztvevőt megajándékozunk egy letölthető kufli-színezővel és egy 5% kedvezményre jogosító kuponkóddal, amelyet a https://www.keddshop.hu/hu/ webáruházban egyszeri vásárlás során használhattok fel. Mind a színezőt, mind a kuponkódot e-mailben juttatjuk el a résztvevőkhöz.

 

A résztvevők között 4 db 5.000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, melyet a KEDDShop webáruházában használhattok fel.

Ezen kívül 5 db Egy kupac kufli DVD-t is kisorsolunk.

 

November 8-15. között közönségszavazást tartunk az Országos Rajzfilmünnep Facebook oldalán. A november 15-ig legtöbb ‘like’-ot összegyűjtő alkotás szintén egy 5.000 Ft értékű KEDDShop vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

 

A teljes játékszabályzatot az alábbi linken találjátok: Rajzfilmünnep Rajzban játékszabályzat

 

Ha bármilyen kérdés felmerülne a pályázattal kapcsolatban, a kapcsolat@rajzfilmunnep.hu címre küldjék el nekünk.
Van kedved rajzolni? Akkor hajrá!

A Rajzfilmünnep csapata

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása