Fel

A Boomerang csatorna újdonságai

boomerang1

A Boomerang csatorna újdonságai

Új filmek, régi sorozatok kapnak helyet a Boomerang csatornán! Ismrejétek meg Nyuszipoly-t, illetve találkozzatok régi ismerősötökkel Mr. Bean- nel! Ne feledjétek a Booemerang csatorna folyamatos kikapcsolódást nyújt, ha rajzfilmekre vágysz.
pixel

pixel

boomerang2

NYUSZIPOLY HAMAROSAN!

A hazánkban csak a Boomerang csatornán látható Nyuszipoly egy vámpírnyúl paranormális kalandjairól szól, aki vér helyett répalevet szürcsölget, ebből nyerve szupererejét. Nyuszipoly valamikor Drakula nyula volt, majd évszázadokig a külvilágtól elzártan élt.

Története ott kezdődik, hogy a 13 éves Mina, aki családjával egy New Orleans-i, nagynénitől örökölt otthonba költözik, a pincében kutakodva rábukkan a szőrös, nagy szemű, fekete -fehér nyúlra.  Mina azonnal  beleszeret a nyúlba, nem tudva, hogy természetfeletti képességekkel bír.  Mina két kisállata, Chester, az üldözési mániás macska és Harold, az együgyű, mégis szeretnivaló kutyus nemcsak a vetélytársat, de a fura bajkeverőt is látják az új jövevényben.  Igaz, hogy amikor fura dolgok történnek, Nyuszipoly valahogy mindig ott van. Vagy lehet, hogy épp ő a problémák okozója? Chester szerint igen.

A bestseller gyermekkönyvön alapuló történetből a Warner Bros. készített rajzfilmsorozatot.

 

 

boomerang3

Mr. BEAN

MÁJUS 30-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 15:30-KOR

A Rowan Atkinson alakította Mr. Beant senkinek sem kell bemutatni. 1979 óta tartó töretlen sikere zálogaként 2002-ben megszületett a részben a magyar Varga Stúdió által jegyzett rajzfilmfeldolgozás. A világ egyik legmókásabb embere Teddy nevű plüssmacijával él egy morcos, idős hölgy albérlőjeként. Mr. Bean a leghétköznapibb problémából is még nagyobb galibát csinál, ám azt olyan leleményességgel oldja meg, ami az átlagembernek eszébe sem jutna.

 

 

 

EGY HÉT MR. BEANNEL

MÁJUS 2-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 14:10-TŐL

A tavaly – országos premierként – bemutatott vadonatúj Mr. Bean-részek után a Boomerang – csatornapremierként – elhozza a rajzfilmsorozat első évadját. A hónap végén érkező premier epizódokra május elejétől minimaratonokkal melegít a Boomerang csatorna.

 

 

 

boomerang4

BOOM BOOM BOOM

MÁJUS 16-ÁTÓL HÉTKÖZNAP 13:40-KOR

Délutánonként Boom Boom Boom címmel indul új, naponta másfél óra erejéig jelentkező műsorblokk. Az összeállításban a Boomerang csatorna legismertebb nevettetőivel találkozhatnak a nézők: itt lesz a Rózsaszín párduc, a Bolondos dallamok szereplői és mások.

 

BOOMERANG

A Boomerang 24 órás digitális, kábelen és műholdon elérhető gyermekcsatorna, amely a legjobb klasszikus és modern gyereksorozatokat sugározza. A Boomerang első számú célcsoportja 4-7 éves fiúk és lányok, valamint családok, olyan közkedvelt sorozatokkal kínálatában, mint a Tom és Jerry, a Bolondos Dallamok és a Scooby-Doo. A Boomerang elérhető Európa-, Afrika-szerte, a Közel-Keleten, 56 ország 13 nyelvén, 48 millió háztartásban. A csatornát a különböző földrészek és országok helyi igényeihez igazodva, rugalmas programkínálat jellemzi.

 

www.boomerang-tv.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása