Fel

“Bringóhintó” hétvégi akció a Margitszigeten

15014_orig_art721

“Bringóhintó” hétvégi akció a Margitszigeten

Nagymamák és nagypapák figyelem! Hétvégi programra hívogatunk benneteket. Gyertek és hozzátok el az unokákat bringóhintózni a Margitszigetre! Az őszi nyugdíjas hétvégén a Bringóhintó csapata kedvezményekkel várja a vendégeit.

 

November 9-10-én érdemes a nagymamáknak és nagypapáknak kézen fogni az unokákat, s egy bringóhintós túrára befizetni a családot. A mostani kedvezményben az életkor jókora előnyhöz juttatja a betérőket, ahány éves a kedves vendég, annyi százalékkal olcsóbban bringózhat.

A Bringóhintó neve az elmúlt évtizedek során szinte egybeforrt a Margitszigettel. Nemcsak turisztikai vonzerejével, egyedi megoldásaival hívta fel magára mindig a figyelmet, de évről évre sokat tett a gyerekekért, országos hírű véradó-napjaival az egészségért és az időskorúakért is.

hinto

A Bringóvár hagyományosan minden évben – s így most is – megrendezi az Őszi Nyugdíjasnapokat, amelyen – jelentős kedvezményekkel – vendégül lát minden hozzájuk betérő szépkorút és családját, akik számára óriási árengedménnyel, megfizethető áron biztosítja szolgáltatásait.

Az esemény időpontja: 2019. november 9-10. (szombat, vasárnap) 9.00 – 15.45 óráig.

Helyszín: Margitsziget, Bringóvár

Megközelíthető: a 26-os busszal (a Nyugati pályaudvartól, vagy az Árpád híd – metrómegállótól). Leszállás: a „Szállodák” megállónál.

Minden nyugdíjas vendég – unokáival, gyermekeivel, barátaival, szomszédaival – a fenti időpontban annyi százalék árengedményt kap kölcsönzéskor a Bringóhintó áraiból, ahány éves. A kellemes őszi bringózás után pedig nyugdíjas Vendégeinknek, a Bringóhintó csapata további ajándékokkal kedveskedik: jelképes összegért (5-5 Ft-ért) vásárolhatnak 1 db óriásperecet, 1 üdítőt, 1 jégkrémet.

A második nap végén (10-én, vasárnap 15.30 órakor) tartandó sorsoláson pedig értékes ajándékcsomagok, belépőjegyek és egyéb meglepetések találnak gazdára.

A fődíj két napos pihenés a visegrádi, Silvanus Hotelben, félpanziós ellátással.

Az akció nemcsak betérő vendégeinkre terjed ki.

Budapest valamennyi kerületébe eljuttattak a szervezők  10-10 meghívót a polgármestereknek, amelyekkel az a szándékunk, hogy azt a legrászorultabbak kapják meg. A meghívóval rendelkezők számára a bringózás, a perec, az üdítő és a jégkrém teljesen ingyenes.

article_600x500

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása