Fel

Cartoon Network és Fociakadémia

cnfoci1

Cartoon Network és Fociakadémia


2014. május 16-án  ̶  immáron harmadjára   elindult a nagysikerű Cartoon Network Fociakadémia. A CN Fociakadémia 2014 a világbajnokság alkalmából elhozza Brazíliát; a verseny győztese lehetőséget kap, hogy néhány trükköt személyesen a brazil válogatott Luiz Gustavótól tanuljon meg. 

cnfoci3

Fociakadémia a Cartoon Network weboldalán

A Cartoon Network Fociakadémia elnevezésű versenyen tizenöt év alatti gyerekek tölthetik fel legjobb focis trükkjeiket videóra rögzítve a Cartoon Network weboldalára május 16-tól június 13-ig. A nevezési időszak lezárultával a gyerekek június 29-ig szavazhatnak kedvenc videóikra, a győztest pedig július 4-jén hirdeti ki a szervező. Az előző évekhez hasonlóan, a Képes Sport magazin alkotja a szakmai zsűrit, a közönségszavazás lezárultával ők választják ki a legtehetségesebb nevezőt, aki részt vehet a Luiz Gustavoval közös, exkluzív edzésen. A focirajongó gyerekek személyesen is megmutathatják tehetségüket a Focikadémia országos roadshow–ján, ahol a szervezők a jelentkezők kisfilmjeit is elkészítik. Az első helyszínen a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola edzői tanítják meg a legjobb kapus trükköket, lesz élő csocsó bajnokság, dekázó verseny, freestyle foci bemutató, ajándéközön, illetve hamisítatlan brazil focis hangulat.

cnfoci4

A roadshow helyszínei:

2014. május 25. Budapest, Vasúttörténeti Park, Gyermeknap

2014. május 31. Debrecen, Tesco Extra, Pelé roadshow

2014. június 1. Budapest, Tesco Extra Váci út, Pelé roadshow

2014. június 7. Miskolc, Tesco Extra, Pelé roadshow

 

Idén új, izgalmas microsite elemekkel is bővült a verseny: a focirajongó gyerekek nemcsak legjobb focis trükkjeikkel kápráztathatják el a zsűrit, de elméleti tudásukat és rajongói képességeiket is megcsillogtathatják:  akik mindent tudnak a futballról, részt vehetnek egy a weboldalon induló, tudás alapú kvízjátékban, megtekinthetik a világ leghíresebb focistáinak cseleit, illetve a JátékNet.hu brazil focis csomagjaiért szavazhatnak és hozzászólhatnak a legjobb videókhoz.

cnfoci5

Kinyomtatható plakát,
kitöltheted a VB menetrendjét és nyomonkövetheted az eseményeket!

 

Sportos rajzfilmek a tévében

A sport- és rajzfilmrajongók kedvenc Cartoon Network-hőseiket is láthatják a sportpályán: a világbajnokság alkalmából napi különkiadás-sorozat indul a legnépszerűbb műsorok ‘sportos’ epizódjaiból június 6. péntektől június 12. csütörtökig Cartoon Network RangadÓra címmel, minden nap 6:30-kor és 18:10-kor. A sorozatok közt szerepel majd a Gumball csodálatos világa, az Angelo rulez,  a Ben 10, a Sárkányok: a Hibbant-sziget védelmezői, és a Cartoon Network Focikadémia, amelyből elleshetők a legjobb focis cselek. A nagy sikert aratott Inazuma eleven is visszatér a csatornára június 6-án.

 

A fődíj: közös nyári edzés a brazil válogatott tagjával,

Luiz Gustavo-val!

 

Az idei verseny szakmai partnere a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskola és a Képes Sport magazin szakmai zsűrije

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása