Fel

Gyermeknapi meseprogram Bartos Erikával az Urániában

bartos2

Gyermeknapi meseprogram Bartos Erikával az Urániában

 

Bartos Erika, a népszerű Bogyó és Babóca mesék írója és rajzolója gyermeknap alkalmából közönségtalálkozót tart a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban. A vetítéssel, játékos fejtörőkkel és dedikálással kísért programon az idén tizedik születésnapján ünneplő, számos díjat elnyert sorozat legújabb részeibe nyerhetnek betekintést a vendégek.

bartos3

A május 25-én vasárnap 10:30-kor kezdődő meseprogramon kicsik és nagyok személyesen a szerző előadásában hallhatnak három egészen új mesét a katicalányról és a csigafiúról, olyan történeteket, melyek még sem könyvben, sem filmen nem jelentek meg. A meseprogram után a Bogyó és Babóca 2. – 13 új mese már jól ismert epizódjait vetítik, majd a vetítést követő közönségtalálkozón Bartos Erika dedikálja a gyerekek egy-egy kedvenc könyvét. Gyermeknap alkalmából mindenki egy ajándék kifestővel térhet haza!

bartos4

A kedves, rövid mesék a legkisebbek számára érthetően is közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete. Bogyó, Babóca és új barátaik bejárják az erdőket, mezőket, vizeket, és ezúttal egy léghajóval még az eget is meghódítják, közben pedig segítenek mindenkinek, akivel útjuk során összetalálkoznak.

 

A programra a kedvezményes belépő 700 Ft, jegyek korlátozott számban kaphatók az Uránia jegypénztárában és honlapján.

Részletek: www.urania-nf.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása