Fel

Családi programok – gyerekekkel – Irány Kapolcs!

MűvészetekVölgye2

Családi programok – gyerekekkel – Irány Kapolcs!

Idén július 19 – 28-án rendezik meg a Művészetek Völgye fesztivált. Ha izgalmas kulturális programokra vágysz, s egy-egy napra megszakítanátok a Balaton parti nyaralásotokat, akkor feltétlenül látogassatok el Kapolcsra! 

Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend – ez a három kis falu várja évről-évre a családokat is a Művészetek Völgye fesztiválra. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot, akár koncertekre látogattok el, akár színházi előadásokra, vagy épp az újcirkusz produkciójára. Érdemes körülnézni a programkavalkádban, kiválasztani a legjobban tetszőket, s akár egy-egy napra is ellátogatni a Völgybe! 

 

Mit ajánlunk?

A Művészetek Völgye programjait itt találjátok meg: https://www.muveszetekvolgye.hu/programok  Ám, ha programot nem is választotok ki, akkor érdemes csak a hangulat kedvéért elmenni, végig sétálni a kézműves vásáron, megkóstolni a helyi finomságokat. Egy biztos, üres kézzel senki sem megy el innen!

Hét klassz hely, amelyeket ne hagyjatok ki! 

  1. Kaláka Versudvar – itt minden délelőtt Kerekítő foglalkozás várja a kicsikkel érkezőket. Délután pedig már a kiskamaszoknak Lackfi János Zenés Versimpró programja szinte kötelező jellegűen ajánlott. Gryllus Vilmos Maszkabál koncertje, és Biciklizős programja a nemcsak a kicsiknek lehet érdekes, hanem a szülőknek is.
  2.  Művészetek Zöldje – Kapolcs határában, a Faluházban és udvarán számos gyerekprogram várja az ide érkezőket. A programok a környezettudatosság jegyében zajlanak, lesz itt Fair Trade kávézó, számos kézműves foglalkozás, bibliai ételkóstoló, vászontáska festés.
  3. Társasjáték-Völgy – itt a legérdekesebb és a legújabb társasjátékokat próbálhatjátok ki a gyerekekkel.
  4. Momentán Udvar – már a kicsit nagyobbaknak ajánljuk ezt a programot, akik szeretik a színházat, az improvizációkat. De emellett lesz itt játékkuckó, foglalkozás a gyerekeknek.
  5. Diabelli Udvar– míg a gyerekek játszanak, addig a szülők részt vehetnek a nevelésről, családról szóló beszélgetéseken.
  6. Harcsa Veronika Udvar – itt is várják a családokat délelőttönként, ahol Ringató foglalkozásokon énekelhetnek együtt a kicsikkel.
  7. Cirque de Tókert – nemcsak cirkuszi előadásokat láthattok, hanem látványos előadásokat, foglalkozásokat, amelyet idén a  Csodák Palotája munkatársai mutatnak be.

Jó szórakozást kívánunk!

 

MűvészetekVölgye3

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása