Fel

Családi tervező naptárak – könnyítsd meg a hétköznapokat!

marciusminta

Családi tervező naptárak – könnyítsd meg a hétköznapokat!

A legtöbb szülő ismeri az érzést, amikor azt se tudja, hogyan szervezze a család életét, hogyan kövesse a saját programjai mellett a gyerekek különóráit, hogy mikor ki megy értük az oviba és ki viszi délután a játszótérre, és hogyan érje el, hogy ezt a résztvevők is maguktól tudják mindig. 

 

pixel

pixel

Néhány éve, egész pontosan 2010-ben pattant ki egy hétköznapi anyuka fejéből az ötlet, hogy hogyan lehetne egyben, egy lapon megszervezni a család mindennapjait. A gondolatot tett követte, és elkészült a Családinet.hu első Családi Tervező Falinaptára.

Az alapkoncepció az volt, hogy míg a vízszintes sorok a napokat jelölik, addig függőlegesen összesen öt oszlopban lehet jelölni az egyes családtagok programját, ezzel egy pillantásra, egyben átlátva az egész hónapot.

 

március

 

 

Az ötletet családok százai fogadták lelkesedéssel, akik azóta is évről évre megvásárolják a naptárt. Az ő tapasztalataik, gyakorlatias tanácsaik-kéréseik alapján tökéletesedik évről évre a termék.

A 2010-es nagyon egyszerű, fehér hátterű naptárhoz képest már egy művészi, színes, A2-es méretű, hatoszlopos Családi tervező készül, ahol – az anyukákra gondolva – az egyik oszlop szélesebb a többinél, hiszen nem mindenkinek van ugyanannyi feladata, és a naptár szélén és alján jegyzetelési lehetőséget is hagytak a készítők.

Szerepelnek benne a névnapokon és az állami ünnepeken kívül az iskolaszünetek, óraátállítások, de még a félévi bizonyítvány is.

 

marciusminta

A még olvasni nem tudókra és a sok programos családokra gondolva a gyakori eseményeket közel félezer színes matricával jelölhetik, amiben szintén egyedülálló a piacon.

A vásárlók idő közben elnevezték Anyamentőnek, ezzel utalva a segítségre, amit jelent.

A Családi Tervezőnaptár egy önálló webáruházban kapható, nem meglepő módon csaladinaptar.hu címen, ahol folyamatosan fejlődő termékpalettával segítik a családok életének szervezését, rendszerezését.

Érdemes kipróbálni, kinek mi válik be, hisz a gyerekneveléshez rendszer kell. És mint tudjuk: „Tartsd meg a rendet és a rend megtart Téged.”

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása