Fel

Disney Junior rajzfilmek december 6-tól mindennap az M2-n!

disney-junior0

Disney Junior rajzfilmek december 6-tól mindennap az M2-n!

Disney Junior rajzfilmek az M2 csatornán! Keressétek, nézzétek a rajzfilmeket! Válogassatok a kedvenceitek közül!
pixel

pixel

A gumibogyó szörptől gumilabdaként pattogó kis színes medvék, a gumimacik. Nevüket arról a képességükről kapták, hogy a gumibogyó bokor terméséből olyan varázsitalt képesek főzni, amelytől testük gumiszerűvé válik, és így pattogni, ugrálni tudnak. A gumimacik mindig kiállnak a jók mellett, megküzdve a gonosz ogrékkal és Igthorn várúrral.

 

disney-junior2

 

Az Emmy-díjra jelölt színes, tanulásközpontú Mickey Egér Játszótere, ahol Mickey és barátai, Minnie, Pluto, Daisy, Goofy és Donald különböző színekhez és formákhoz kapcsolódó feladatokkal, érdekes feladványokkal és sok dallal várják az óvodás korú gyerekeket. Mindeközben a fiatal nézők fejlesztik matematikai tudásukat, felismerhetnek formákat, motívumokat és számokat és képrejtvényeket rakhatnak ki.

Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.

 

disney-junior1

 

Dr. Plüssinek van egy varázslatos képessége: amikor felteszi a sztetoszkópját, kedvenc játékai megelevenednek, a kis doktor pedig felállítja a diagnózist és ellátja nem csak saját, de barátai és szomszédjai beteg játékait is.

Szófia hercegnő történetéből megtudhatják a gyerekek, hogy hogyan lesz egy átlagos kislányból csodált hercegnő. Szófia, átlagos lányként éli mindennapjait egészen addig, amíg édesanyja férjhez nem megy Bűbáj Birodalom királyához. Szófiának meg kell tanulnia hercegnőként viselkedni, ezért hamarosan Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek iskolájában találja magát, a Királyi Előkészítő Akadémián, ahova néhány jól ismert Disney hercegnő is jár, mint például Hamupipőke.

Szófia hercegnő történetéből megtudhatják a gyerekek, hogy hogyan lesz egy átlagos kislányból csodált hercegnő. Szófia, átlagos lányként éli mindennapjait egészen addig, amíg édesanyja férjhez nem megy Bűbáj Birodalom királyához.  Szófiának meg kell tanulnia hercegnőként viselkedni, ezért hamarosan Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek iskolájában találja magát, a Királyi Előkészítő Akadémián, ahova néhány jól ismert Disney hercegnő is jár, mint például Hamupipőke.

Minden hétköznap Szófia hercegnő, hétvégenként A gumimacik, Mickey Egér Játszótere, Aladdin és Dr. Plüssi várják a gyerekeket!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása