Fel

Disney tanítása – higgyünk az igaz szerelemben

disney1

Disney tanítása – higgyünk az igaz szerelemben

A „szőke herceg fehér lovon” mindenkire vár valahol, csak kitartóan kell keresnünk. Lehet, hogy addig meg kell csókolnunk néhány nyálkás, gusztustalan békát, de hinnünk kell benne, hogy az egyik végül álmaink hercegévé változik, akivel boldogan élünk majd, míg meg nem halunk.

pixel

pixel

disney6

A szerelem vak

Előfordulhat, hogy beleszeretünk egy szőrös szörnyetegbe, aki remeteként él a kastélyában egy gonosz boszorkány átka alatt, de ha igazán szeretünk valakit, a zord külső mögött meglátjuk a nemes szívet, s ezzel őt is felszabadítjuk az átok alól.

disney3

Áldozatvállalás

Sokan gondoljuk úgy, mint Ariel, a kis hableány, hogy az igaz szerelem bármilyen áldozatot megér. Nos, ezt mindenkinek magának kell eldönteni, de mindenképpen tartsuk szem előtt, csak olyan áldozatot vállaljunk, amelyet később nem fogunk párunknak felemlegetni.

 

Az igaz szerelem mindent legyőz

Ha igazán szeretjük egymást, a szerelem minden akadályt és minden rosszakaratú rokont, nagybácsit és mostohanővért legyőz, csak hinnünk kell egymásban és a szerelmünkben

disney2

Oltalmazó koszorúslányok

Ha kiderül, hogy kedvesünk anyja egy gonosz mostoha, válasszunk az esküvőre hét koszorúslányt, akik majd megóvják az ifjú párt a mostoha ármánykodásától.

disney5

Első tánc

Az esküvőnkre egy hatalmas bálteremben kerül majd sor, ahol csodálatos táncot lejtünk majd a jóképű hercegünkkel. Jó, ha előre gyakorlunk, hogy a násznép előtt a tánc tökéletes legyen.

 

Hajviselet

Nem biztos, hogy jó ötlet az esküvő előtt drasztikusan megváltoztatni  a frizuránkat, de tény, hogy Aranyhajnak szerencsét hozott.

 

Boldogan élünk, amíg meg nem halunk

Minden mese így ér véget, nem tudjuk miért, de nem is kell, hogy tudjuk, csak higgyünk benne.

 

forrás: www.teunneped.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása