Fel

ROLLARK – busz, bárka, babaház

roll5

ROLLARK – busz, bárka, babaház

pixel

Ismerjétek meg a ROLLARK-ot, próbáljátok ki, játsszatok vele! Majd meséljétek el, hogy milyen volt a játék – babaházként, buszként, bárkaként, vagy épp egy teljesen új felhasználásban. Óvodák, bölcsödék, családi napközik jelentkezését várják a fejlesztők. (info@emberyard.com)

pixel

roll2
Mi az a Rollark?
A ROLLARk – egy igényesen kidolgozott, gyönyörű játék. Egyszerű és mégis multifunkcionális, ami csak elsőre hallatszik ellentmondásnak. A Rollark minden alakjában egyformán vonzó, legyen busz, bárka vagy éppen babaház, és éppen egyszerűségének köszönhetően nem diktál, hanem inspirál: olyan kreativitásra ösztönzi a a vele játszó gyerekeket, amit megélni önmagában örömforrás, és melynek kibontakozása az élet minden területén segítheti majd őket.

pixel

roll4
Letisztult formavilág
A felnőtt szem először csak letisztult formavilágát veszi észre, de a gyerekek azonnal meglátják a  benne rejlő lehetőségeket, próbálgatni kezdik a számtalan variációt, amit lehetővé tesz.
Policsányi István a ROLLARK tervezője azonban nemcsak a gyerekekre gondolt: a környezettudatos szülő számára elsődleges, hogy a tervezés során az egyik legfontosabb szempont a körülvevő környezet maximális tiszteletben tartása volt.
A  megújulás jegyében Köves Gergő a ROLLARK-ot gyártó EMBER Design Manufaktúra vezetője vállalta, hogy minden egyes eladott példány után elültet egy facsemetét.
A design és a gyártás során felhasznált anyagok minősége extrém hosszú élettartamot tesz lehetővé a ROLLARK számára, mely így napjaink eldobható játékainak mintegy ellenpólusává válhat. Az eldobható helyett örökölhető játékok sorába lépve testvérek hosszú és generációk láncát kapcsolhatja össze.

pixel

roll1

Misszió a játékért

Az elmúlt hetekben a készítőknek alkalma volt rá, hogy meglessék, hogyan játszanak a kisebb-nagyobb gyerekek a Rollarkkal. A visszajelzés mindig pozitív volt, a gyerekek lelkesedtek.

Céljuk az, hogy  minél több kisgyerekhez eljuthasson itt, Magyarországon is a Rollark, ahol ezt a játékot az ára miatt csak kevés család engedheti meg magának.

Éppen ezért úgy döntöttek, hogy a manufaktúrából kikerülő első öt Rollarkot felajánlják óvodáknak, bölcsődéknek, családi napköziknek, egyszóval olyan intézményeknek, ahol egyszerre sokan találhatják meg az örömüket benne.

Tervük, hogy a jelentkezőknek két-két hétre kölcsönadnák a Rollarkot, és cserébe csak annyit kérnek, hogy az idő letelte után érte mennek, majd meséljék el  a játékkal szerzett tapasztalataikat, hogy azokat felhasználhassák a további fejlesztésekhez.
Kérjük, segítsétek munkájukat, hogy minél több helyre eljusson ennek a lehetőségnek a híre! Meséljétek el gyerekeitek óvodáiban, a játszótéren az ismerős anyukáknak, bátorítsatok mindenkit, akit érint, hogy írjon, jelentkezzen az info@emberyard.com címre.

pixel

roll3

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása