Fel

Szülők Háza – programok nem csak gyerekeknek

szhaza5

Szülők Háza – programok nem csak gyerekeknek

pixel
A Szülők Házában rengeteg program várja a kicsiket és a nagyokat. Családi tanácsadástól kezdve a színházig mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. 

pixel

pixel

szhaza4

Kicsiknek

A legkisebbeknek a Minibölcsit ajánlják, mely a családból a közösségbe beszoktató csoport, másfél és négy év közötti gyermekek részére. Hétköznaponként 9.00–12.00 óráig . A Minimuzsika egy érzelmi fejlesztő zenés játék, sok mozgással. A foglalkozások gerincét az életkor sajátosságaira épülő dramatikus játékok képezik. A foglalkozásokat 6 hónapostól 2,5 éves korig ajánlják. Időpontja: hétfő: 10.30

 

Izgő-mozgó gyerektorna kicsiknek 

A szülők és gyerekek közös mozgásos foglalkozása, mozgás-, és koordinációs készségfejlesztő mesejáték. A testséma kialakítása és a mozgáskoordináció fejlesztése mellett a gyerekek felfedezhetik az együtt végzett mozgás és játék örömét.
A foglalkozásokat 2-4 éves korig ajánljuk.
Szerda: 10.00 (Előzetes jelentkezés szükséges!)

 

szhaza2

Kreatív drámaműhely

A gyerekek kibontakoztathatják a sikeres tanulmányokhoz elengedhetetlenül fontos érzelmi intelligenciájukat a művészet segítségével. A foglalkozásokon közösen táncolnakk, énekelnekk, maguk készítik jelmezeket és díszletet. Minden gyermek abban a művészeti formában vehet részt, amiben leginkább kedvét leli.

A foglalkozást 4-7 éveseknek ajánljuk.
Kedd: 17.00 (Előzetes jelentkezés szükséges!)

 

szhaza1

ELŐADÁSAINK

KEKSZ program kicsiknek

Kicsiknek Eredeti Kedves Szerethető

Az előadások a legkisebbeknek szólnak (7 hó – 2 éves korig). A kora gyerekkor érzelmi fejlődésének legfontosabb témaköreit járják körül játékosan, a kicsik hétköznapjaikból vett történetekkel, a babák nyelvén a szülők számára is élvezetes módon. Az előadások interaktívak, maximum 30 percesek, szülők és gyerekek is részesei a játéknak. A KEKSZ szórakoztató program az egész családnak!

Péntek 10.00 (Előzetes jelentkezés szükséges!)

 

szhaza6

FOLYTATÓDIK A SZÖRP SZÍNHÁZ

Október közepén ismét felgördül a függöny a Szülők Háza Szörp színpadán. Ismét szuper előadásokkal várják a nézőket, ezúttal két korosztálynak is!

MÁLNA SZÖRP 2-4 éves korig
Hanna és Kornél tanulságos történetei

A foglalkozások a kora gyerekkor érzelmi fejlődésének legfontosabb témaköreit járják körül játékosan, a kicsik hétköznapjaikból vett történetekkel, a kicsik nyelvén a szülők számára is élvezetes módon. A foglalkozások interaktívak, maximum 30 percesek, szülők és gyerekek is részesei a játéknak.
Minden hónap első csütörtökén 10.30-11.30 (Előzetes jelentkezés szükséges.)

BODZA SZÖRP 4-7 éves korig

Előadásainkban különböző bábtechnikákat ötvözünk a színészi játékkal és élőzenével. Az előadások interaktív részei fejlesztik a kommunikációs képességet, a koncentrációt, a finom motorikai képességet, a kreativitást és az alkotó képességet, és remek szórakozás az egész családnak!
Minden hónap második péntekén 17:30 – 19:00 (Jegyek elővételben kaphatók!)

A műsor előtt vendégeink vagytok egy SZÖRPRE, szívószállal! Az előadások időpontjairól és részletekről további információt honlapunkon találhattok.

 

szhaza3

Programok felnőtteknek – szülőknek 

Családi tanácsadás
A gyereknevelés nem megy mindig könnyen. Sokszor érezzük azt, hogy valamit nem jól csinálunk, hogy türelmetlenek vagyunk, hogy elvesztjük a fonalat. Szülőnek lenni nem mindig könnyű. Sokszor érezzük azt, hogy nem találjuk egymáshoz az utat, hogy nincs meg a közös nevező. Családdá válni sem könnyű, sok munkát és olykor erőfeszítést igényel, hogy a végén megszülessen a család. Ebben segítenek tanácsadóink, Regős Judit, a Szülők Háza alapítója, családi tanácsadó és Neményi Eszter, pszichológus.
Előre egyeztetett időpontban!

 

Oldjuk meg együtt! – Klubdélutánok 

Egy beszélgetős klubdélután keretében megtudhatod, hogyan legyél elég jó szülő, valamint praktikus megoldásokat kaphatsz konkrét, háztartással kapcsolatos kérdéseidre. Ebben az évben megismerkedhettek Szilvivel, aki otthonosan mozog az élet minden területén, csak egy kicsit másképp és Katival, aki három gyermekének adja át tapasztalatait és tudását, ők a délutánok háziasszonyai!
Időpont: szept. 23. , okt. 28., nov. 13, dec. 11. 17:00-19:00 (Előzetes jelentkezés szükséges!)

Hello Mama!  – anya-magzat kommunikáció
Kismamáknak szóló egyéni, illetve csoportos beszélgetés Regős Judit tapasztalt perinatális szakértő segítségével. A beszélgetések során lehetőség nyílik arra, hogy megismerkedjünk a kisbaba karakterével, temperamentumával és kapcsolatot létesítsünk vele, még mielőtt a világra jön. Az anya-magzat kapcsolatépítés a kulcsa a gyermekvárás és a gyermek születése körüli időszak örömteli megélésének.
Előre egyeztetett időpontban!

 

Babára várva – gyermeket tervező nőknek szóló egyéni, illetve csoportos beszélgetés Regős Judit tapasztalt perinatális szakértő segítségével. A babaváró beszélgetések során fény derül arra, melyek azok a problémák, pszichés gátak, amelyek megakadályozzák a teherbe esést.
Előre egyeztetett időpontban!

 

Erzsi nagyi kézműves köre
Foglalkozás anyukáknak, akik szeretnek kézműveskedni és szeretnék saját kezűleg készített dekorációval feldobni a gyerekszobát vagy a nappalit. Lesz hímzés, goblein készítés, foltvarrás és kötés, horgolás.
Időpont: kéthetente péntek délutánokon 17 órától (Előzetes jelentkezés szükséges!)

 

Masszázs – Fáj a hátad, a derekad, a nyakad? Vagy csak kicsit lazítanál az állandó rohanásban? Gyere el hozzánk szerda délelőttönként, ahol Mák Irén orvosi gyógymasszőr és dúla vár Téged is. Az alábbi masszázsfajták közül választhatsz: általános testmasszázs, várandós-, és kismamamasszázs.

Időpont: minden szerda délelőtt előre egyeztetett időben

 

 

Részletek és további információk a www.szulokhaza.hu/ujbuda oldalon.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása