Fel

Tenyérnyi elefánt, arasznyi zsiráf

nano3

Tenyérnyi elefánt, arasznyi zsiráf

 

Szinte elképzelhetetlen, hogy a Big Ben elférjen egy tenyérben. Hogy olyan iciri-piciri kiskutyát rakj össze, amely nem nagyobb 5 centiméternél. Pici zongora, pici házak, gitárok és még sorolhatnám. A Nanoblock egyfajta új építőkocka őrület, játék nemcsak gyerekeknek.

pixel

pixel

nano4

Bemutatkozik a Nanoblock

A Nanoblock Japánban már hatalmas sikert elért újfajta összerakó játék, amely fejleszti a térbeli látást, a logikus gondolkodást, valamint a kézügyességet. Az apró elemek összerakása koncentrációt, kitartást igényel. Így kiváló szabadidős tevékenység lehet már 9-10 éves kortól.

nano2

Apró világ

Ezt a fantasztikus építőjátékot nem nehéz meglátni és megszeretni, első látásra. A színek, a formák magukért beszélnek. Az apró elemek lehetővé teszik, hogy a valósághoz igen közeli formák jöjjenek létre.

A japán gyártó cég tulajdonképp nem csak gyerekeknek készíti a nanoblock termékeket, hanem mindazon fiataloknak és örök ifjaknak is, akikből még nem veszett ki a játékosság. Akik kikapcsolódásként, szívesen alkotnak valamit, szeretnek egy dologra koncentrálni és kizárni a külvilágot. A rohanó mindennapjainkban nagyszerű egy rövid időre megfelejtkezni a világról és belemerülni abba, amit csak úgy, kedvtelésből teszünk, átadni magunkat hobbinknak.

nano1

Gyűjtemény vagy játék

Japánban sokan gyűjtő céllal veszik meg a legújabb nanoblock figurákat, külön polcot rendeznek be velük és a vásárlók igen nagy százaléka felnőtt korú.

Viszont gyerekeknek is nagyszerű szórakozás lehet, egy olyan „értelmes” játék, amely ha rövid időre is, de képes kiszakítani a mai gyerekeket a kütyük világából.  Végre nem a képernyőt bámulják, vagy nyomkodják a telefonjukat. Maradandót alkotnak, miközben ügyesednek és a munkájuk gyümölcse nagyszerűen mutat majd a gyerekszobában, vagy ha kedvük tartja, ismét összerakhatják.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása