Fel

Nagykorúvá érett a Kolping Hotel

kolping6

Nagykorúvá érett a Kolping Hotel

 

Az egyedülálló családbarát szolgáltatásairól híres alsópáhoki Kolping Hotel életében 2014. október 6. mérföldkőnek számít. Gondolták volna, hogy ezen a napon, pontosan 18 évvel ezelőtt érkeztek meg Alsópáhokra az első Kolpingos vendégek? 18 év, több mint 6000 élményekben gazdag nap, több százezer gyermekmosoly, és számtalan önfeledt pillanat. Ezt ünnepli a szálloda ezen a napon!

 

pixel

kolping4

18 éve a gyerekekért

18 éve sokan kétkedve fogadták az elképzelést, hogy olyan családi pihenőhelyet hoznak létre, ahol minden generáció jól érzi majd magát. Az idő és az eredmények őket igazolják. Azóta nem csak belföldön, de határokon túl is ismertté tették Alsópáhok nevét, és a szálloda a minőségi családbarát vendéglátás mércéjévé vált. Minden napra új kihívásként tekintenek, és arra törekednek, hogy minél több vendégükből váljon visszatérő vendég.

kolping8

Folyamatos fejlesztések

A nyitás óta sok minden változott. A park területe 5 hektárról 10 hektárra nőtt. De nem csak a terület lett nagyobb. Míg régebben 220-an, addig ma már egy időben akár 500 vendég is pihenhet itt. És hogy ezt kényelmesen tehessék meg vendégeik, 1 év kivételével minden évben építkeztek. Az idei különleges évre készülve pedig különösen sok meglepetéssel várják a hozzájuk érkezőket: A 2013-as év az építkezések éve volt. Átadták a megújult Gizella házat 12 szobával a kettesben érkezőknek, és 15 lakosztállyal a családok igényeihez igazodva. Elkészültek az új családi öltözők és teljesen felújították a családi élményfürdőt, ahol kialakítottak egy vizes játszóteret, egy aromakabint, egy sószobát, és bekerült egy kígyó alakú csúszda is. A wellness és egészségközpont is teljesen átalakult, ami a Hanami Beauty & Spa nevet kapta.

„A 18. születésnapunkra készülve olyan fejlesztésekbe fogtunk, melyek méltóan zárják le szállodánk gyermek- és kamaszkorát” – összegezte a 2013-as építkezéseket a Kolping Hotelért éppen 20 éve dolgozó Baldauf Csaba igazgató.

kolping7

Szakmai sikerek

Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint hogy a szakma is többször elismerte őket. Csak pár nagy pillanat az elmúlt 18 évből: 2001-ben Családbarát kitüntetést vehetett át a hotel a Családi Minisztériumtól. 2009-ban a szálloda igazgatójának, Baldauf Csabának ítélték oda a turisztikai szakma egyik legrangosabb elismerését, a Pro Turismo díjat. 2012-13-ban a szálloda bekerült Zala megye 100 legeredményesebb vállalkozása közé. Idén harmadik alkalommal nyerték el a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. A szálloda igazgatója szakmai teljesítményének elismeréseként bekerült a Turizmus Kft. „Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar turizmusban 2013-ban” című kiadványba.  Az idei évük egyik legnagyobb pillanata, amikor Baldauf Csaba a Magyar Érdemrend Lovagkereszt állami kitüntetést kapott, a magyar szállodaipar fellendítésért, és a szállodákban lévő gyerekbarát szolgáltatások kialakításában elért eredményéért.

kolping3

Rengeteg munka és sok-sok fejlesztés után megszépülve, minden tekintetben a családok igényeire hangolva ünnepli 18. születésnapját a nagykorúvá érett hotel.

 

http://www.kolping.hotel.hu/

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása