Fel

Duck Tv – új részek

dd

Duck Tv – új részek

A babák youtube csatornája idén ősztől még több filmmel várja a kicsiket! Hetente három új filmmel bővül a sorozat, köztük Zack és Ziggy kalandjaival, Lola és a számok c. filmekkel. Iratkozzatok fel a csatornára, hogy mindig első kézből értesüljetek a legfrissebb filmekről!
pixel

pixel

A ducktv magyar YouTube csatornája kifejezetten a 6-36 hónapos gyerekeknek fejlesztett tartalmakat kínál. A pszichológusok felügyelete alatt válogatott történetek a kicsik kognitív képesség-fejlesztését segítik. A színes figurákkal könnyebb a számtanulás, a színek és az állatok megismerése, valamint a világ különleges helyeinek felfedezése.

 

ducktv1

 

 

“Nagy hangsúlyt fektetünk a ducktv online jelenlétére, webes játék fejlesztésekkel, mobil applikációkkal és természetesen a YouTube-csatornánkkal. Egy, a Miner&Co. Studios által végzett felmérés szerint, a 2-12 éves gyerekek 57%-a jobban szereti a mobil eszközöket, mint a hagyományos TV-t. A tablet mágikus eszköz a kicsik számára is, ezért azt szeretnénk, hogy a ducktv is ennek a varázslatnak a részese legyen” – mondta Pavol Miller, a ducktv vezérigazgatója.

 

ducktv2

A YouTube csatorna itthon 30 videóval kezdte meg működését, amely folyamatosan bővül, hetente 3 új videóval.

 

 

A ducktv magyar YouTube csatornája itt érhető el.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása