Fel

EGY ROPI NAPLÓJA – A NAGY KIRUCCANÁS (6)

EgyRopiNaplojaANagyKiruccanas_online_1000x1443_6 (1)

EGY ROPI NAPLÓJA – A NAGY KIRUCCANÁS (6)

A kedvelt ifjúsági regény végre a mozikban! Egy Ropi naplója című filmben megelevenednek a könyv szereplői, fantasztikus kalandokat élnek meg, kirándulnak, azaz egy “békés” vakációra indulnak. 

 

 

pixel

pixel

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja… vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja.

DOAWK_hun_ss_1080x1080_fb_stills_07011_DATE

A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.

Őrülten nyaralnak, de élvezik.DOAWK_hun_ss_1080x1080_fb_stills_01861_DATE

Főleg, ha egyszer hazaérnek.

Főszereplők: Charlie Wright, Jason Ducker, Tom Everett Scott, Alicia Silverstone. Operatőr: Anthony B. Richmond. Látvány: Aaron Osborne. Írta: Jeff Kinney, Adam Sztykiel, David Bowers. Rendezte: David Bowers

 

A kiemelkedően sikeres könyvsorozat egyik legjobb kötetéből készült film igazi családi viccparádé: minden generációnak pompás szórakozást kínál.

 

 EgyRopiNaplojaANagyKiruccanas_CampA_online_1000x1443_6

Mozibemutató: 2017. június 1.

Eredeti cím: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

Színes, szinkronizált amerikai vígjáték

Gyártó: Twentieth Century Fox

Játékidő: 90 perc

Korhatár: 6

Facebook:

www.facebook.com/MozICom

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása